unikatni unisex pulover s kapuco
Unikatni unisex pulover s kapuco

Unikatni unisex pulover s kapuco

37,90

Oblikujte po svoje v spletnem oblikovalcu. Potiskajte fotografijo, napis, grafiko ali karkoli drugega. Če potrebujete pomoč, nam napišite vaše želje in pomagali vam bomo pri izdelavi.

Količina Cena na kos
2 - 3 36,17
4 - 6 30,98
7 - 9 29,25
10 - 14 25,79
15 - 20 20,59
21 + 18,86
Izbirate lahko različne barve in velikosti tega izdelka.
Oblikuj

Strošek dostave v Sloveniji, ta teden samo 1€!

Možnosti plačila

nacini-placila

Unikatni unisex pulover s kapuco

Unikatni unisex pulover s kapuco, hoody ali kapucar, nekateri rečejo tudi duks. Če je unikatno potiskan, je to trendovsko, zabavno in osebno darilo s katerim boste osrečili vaše najbližje.

Priporočamo jih za nadgradnjo klasičnih majic, torej za darila, ko želimo podariti nekaj več. Kapucarji so idealni zlasti v prehodnih obdobjih, spomladi in jeseni, so pa zelo zaželeni tudi pozimi. Velikokrat se za kapucarje odločajo tudi skupine, kot so skavti, ekipe na teambuildingih, za končne izlete … Potiskamo lahko vse enako, ali pa jih personaliziramo z imeni, raznimi oznakami itn.

Vse kapucarje lahko potiskamo tudi s fotografijami in zahtevnimi grafikami, omejitev praktično ni. Pošljite nam svojo grafiko ali pa jo naložite sami s pomočjo orodja za nalaganje datotek. Lahko oblikujte grafiko in napise kar v našem orodju – uporabite lahko vse pisave in slike, ki jih najdete. Veliko grafik je že pripravljenih za urejanje, tako da lahko vanje vnesete svoje napise in se igrate naprej.

Kapucar univerzalnega kroja in velikosti (za ženske svetujemo, da naročite eno številko manjšega)

  • 280 g/m²
  • 80% bombaž
  • 20% poliester
  • brez stranskih šivov
  • patent in rob z elastanom
  • žep ima skrito luknjico za slušalke

Oglejte si več izdelkov, ki jih lahko oblikujete sami tukaj!

Facebook-ikona-garderoba. SiYoutube-garderoba. Si