Unikatni unisex pulover s kapuco

31,90

Količina Cena na kos
0 - 1 31,90
2 - 3 28,90
4 - 6 25,90
7 - 9 23,90
10 - 14 22,90
15 - 20 22,40
21 + 21,90
Izbirate lahko različne barve in velikosti tega izdelka.
Oblikuj

Za naročila nad 40EUR je brezplačna dostava v Sloveniji

Kartični načini plačila

nacini placila
Nacini placila

Oblikujte po svoje v spletnem oblikovalcu. Potiskajte fotografijo, napis, grafiko ali karkoli drugega. Če potrebujete pomoč, nam napišite vaše želje in pomagali vam bomo pri izdelavi.

Unikatni unisex pulover s kapuco

Unikatni unisex pulover s kapuco, hoody ali kapucar, nekateri rečejo tudi duks. Če je unikatno potiskan, je to trendovsko, zabavno in osebno darilo s katerim boste osrečili vaše najbližje.

Priporočamo jih za nadgradnjo klasičnih majic, torej za darila, ko želimo podariti nekaj več. Kapucarji so idealni zlasti v prehodnih obdobjih, spomladi in jeseni, so pa zelo zaželeni tudi pozimi. Velikokrat se za kapucarje odločajo tudi skupine, kot so skavti, ekipe na teambuildingih, za končne izlete … Potiskamo lahko vse enako, ali pa jih personaliziramo z imeni, raznimi oznakami itn.

Unikatni unisex pulover s kapuco lahko potiskamo tudi s fotografijami in zahtevnimi grafikami, omejitev praktično ni. Pošljite nam svojo grafiko ali pa jo naložite sami s pomočjo orodja za nalaganje datotek. Lahko oblikujte grafiko in napise kar v našem orodju – uporabite lahko vse pisave in slike, ki jih najdete. Veliko grafik je že pripravljenih za urejanje, tako da lahko vanje vnesete svoje napise in se igrate naprej.

Unisex pulover s kapuco (za ženske svetujemo, da naročite eno številko manjšega)

  • 280 g/m²
  • 80% bombaž
  • 20% poliester
  • brez stranskih šivov
  • patent in rob z elastanom
  • žep ima skrito luknjico za slušalke

Tabela velikosti

Oglejte si več izdelkov, ki jih lahko oblikujete sami tukaj!

Facebook-ikona-garderoba. SiYoutube-garderoba. Si