When I follow my heart

Od: 13,90

Od: 13,90

* Izberi model
This option is required
Moška majica Moška fit majica Ženska majica Kapucar Unisex Pulover Unisex
Za podrobnejši opis in slike modelov kliknite tukaj
* Izberi velikost
This option is required
S M L XL XXL
Za lažjo izbiro velikosti kliknite tukaj
Clear selection

Za naročila nad 40EUR je brezplačna dostava v Sloveniji

Kartični načini plačila

nacini placila
Nacini placila

Motiv lahko potiskate tudi na kateri drugi izdelek Garderoba. Če si to želite ali pa želite potiskati nekaj popolnoma novega, nam vaše želje pošljite na email in oblikovali bomo izdelek/motiv po želji.

Majica When I follow my heart

Kako prisrčna majica! Potiskana majica When I follow my heart je presenečenje, ki ga bo vaš partner zagotovo vesel! Kaj je lepšega, kot nekomu, ki ga imaš neizmerno rad, sporočiti, kako uživaš v zganjanju norčij z njim. In to najlažje storite z unikatno potiskano majico. Majico lahko kupite za oba, da bosta oba nosila enako sporočilo.

Majice z napisi za izkazovanje ljubezni

Za valentinovo, za rojstni dan in za novo leto, pa še za marsikatero priložnost vmes, lahko bi rekli praktično vsak dan … je pravi čas, da človeku, ki ga imate najraje, izkažete svojo naklonjenost. Potiskana majica je intimno darilo, hkrati pa hudomušni napis vedno pričara pravo vzdušje za gradnjo še boljših odnosov. Najboljši učinek boste dosegli, če kupite dve enako potiskani majici, eno zase in eno za svojega izvoljenca/izvoljenko.

Majice za poslovna in promocijska darila

Če vaš posel vključuje odnose med partnerji, če organizirate dogodke za pare, potem lahko majice s takšnim ali podobnimi napisi vključite v svojo ponudbo. Vedno je dobro imeti pri roki zabavno darilo za svoje stranke, ki jih obdarujete nepričakovano. Seveda lahko majice, ki jih boste uporabili za svojo promocijo, opremimo tudi z vašim logotipom ali pa po vaših željah prilagodimo napise in grafike.

Pogosta vprašanja in odgovori

Kako perem potiskane majice?

Vsi izdelki, potiskani v Garderobi, so pralno obstojni. Tisk na vseh izdelkih, tudi na majici, bo dolgo ostal lep in barvit, mehek na otip in elastičen, če boste majico pravilno vzdrževali. Perite jih na 40 stopinj, obrnjene tako, da je tisk na notranji strani majice, pred tem pa je ne namakajte. Priporočamo sušenje na zraku. Če uporabljate sušilnik pa bodite pozorni, da tisk obdržite na notranji strani majice in jo sušite skupaj z drugimi majicami (in ne brisačami ali kavbojkami). V primeru likanja, ne likajte čez tisk.

Ali dobim popust pri naročilu več majic?

Seveda! Vse izdelke Garderoba lahko naročite v večjih količinah, pri tem pa vam pripada količinski popust, ki se obračuna v košarici. Če želite majici dodati tisk (na rokav, hrbet,…) nam pošljite povpraševanje in pripravili vam bomo prilagojeno ponudbo in predogled.

Ali je tisk nalepka? Kakšen je tisk?

Čeprav vam nudimo tudi možnost tiskanja s folijo, ki na videz izgleda kot nalepka, spletna naročila tiskamo s tehniko DTG (digitalni tisk). To pomeni, da se barve vpijejo v tkanino in je tako tisk mehek, elastičen, živih barv in predvsem pralno obstojen. Video tiska si lahko ogledate tukaj!

Kakšne so majice?

Majice nudimo v dveh modelih. Oba sta kakovostna in prijetna za nošenje. Klasični model je sestavljen iz 180 gramskega bombaža, Fit model pa je sestavljen iz bombaža in elastana. Več informacij o izdelkih si lahko ogledate s klikom tukaj.

Tabela velikosti

Oglejte si več daril za valentinovo s klikom tukaj!

Oglejte si več motivov za zaljubljene s klikom tukaj!

Za skodelice z motivi za zaljubljene kliknite tukaj!

Oglejte si več izdelkov na katere lahko potiskate svoj motiv. Kliknite tukaj!

Facebook-ikona-garderoba. SiYoutube-garderoba. Si

 

 

Dodatne informacije

* Izberi model: Brez izbire

Moška majica, Moška fit majica, Ženska majica, Kapucar Unisex, Pulover Unisex