Personalizirani in unikatni potiski na majicah

Veliko zanimivih grafik za različne priložnosti najdete v ponudbi naših že pripravljenih dizajnov. Praktično vse grafike lahko priredimo vašim željam, samo sporočite nam, kaj želite, in ustvarimo unikatne majice prav za vas. Možne so tudi kombinacije več dizajnov. Sprememba dizajna lahko spremeni ceno.

Če želite ustvarjati sami, uporabite naše orodje za oblikovanje. Lahko pa nam seveda pošljete tudi že pripravljene datoteke iz vaših programov. Naročila sprejemamo tudi po e-pošti [email protected].

Personalizirane majice so najbolj enostavna rešitev, ko želite “unikatno” majico, nimate pa svoje ideje, kako bi majico oblikovali. Izberite katerega od dizajnov iz ponudbe, ki omogočajo zamenjavo naziva ali napisa ali letnice … in nam sporočite, kaj želi, da bo pisalo. 

Če si želite, da spremenimo dizajn, ki ne ponuja avtomatične izbire, želene spremembe vpišite pod opombe ob oddaji naročila. Personalizacija predstavlja dodaten strošek, zato v tem primeru izberite plačilo po predračunu in počakajte, da dobite popravljeno ponudbo po e-pošti. Lahko pa seveda takšno majico naročite kar preko e-maila [email protected].

Unikatno potiskane majice, puloverje, skodelice, vrečke in druge izdelke lahko naročite tukaj. Naročilo lahko v celoti ustvarite z orodjem za oblikovanje v spletni trgovini, saj imate na izbiro veliko motivov, ki jih lahko poljubno spreminjate in jim dodajate različne napise. Lahko tudi uvozite svojo grafiko in v spletni trgovini izberete samo še model, barvo in velikost majice. Če potrebujete pomoč pri naročanju, nam pišite, z veseljem pomagamo.

Naročite lahko tudi večje količine. Pišite nam in pripravili vam bomo veleprodajno ponudbo.

Garderoba
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.