Snujete svojo blagovno znamko majic?

Moja blagovna znamka na majicah

Snujete svojo blagovno znamko majic in potrebujete pomoč?

Ponujamo vam dobavo kakovostnih izdelkov, ki jih boste brez skrbi prodajali v trgovini ali preko spleta. Hkrati pa poskrbimo za kakovosten tisk. Pri tem upoštevamo vse vaše zahteve po certifikatih in druge, mogoče bolj posebne želje.

Najpogosteje se naši stranke, ki majice prodajajo preko spleta, odločijo za sodelovanje z blagovno znamko Stanley and Stella.

To so visoko kakovostni izdelki, dostopni po izjemno sprejemljivih cenah glede na njihovo kakovost. Izdelke StanleyStella lahko naročite izključno z našim tiskom ali vezenjem, naročanje brez dodelave ni možno.

Druge blagovne znamke, ki jih predlagamo za gradnjo vaše blagovne znamke, so še Promodoro, Neutral, James and Nicholson, Printwear zlasti s svojimi oversize modeli in nekatere druge.

 

Ko snujete svojo blagovno znamko majic, lahko izkoristite naše znanje in izkušnje. Pomagali smo že veliko blagovnim znamkam, da so se izognili skrbi glede kakovosti izdelkov in potiska – tako so se lahko osredotočili na marketing in prodajo. Preverite, kaj lahko ponudimo vam.

Snujete svojo blagovno znamko majic?

Želite več informacij ali pa bi se kar oglasili pri nas? Pišite nam.
Z veseljem vas povabimo v naš velik razstavni prostor, kjer si lahko ogledate veliko različnih modelov majic, puloverjev, vrečk, kap, dežnikov in drugih izdelkov, ki jih lahko uporabite za svojo promocijo ali z njimi ustvarite svojo blagovno znamko.