Vaša košarica

IŠČI

Potrebujete pomoč?

Tel: 0590 125 58

Družbena omrežja

Snujete svojo blagovno znamko majic?

Moja blagovna znamka na majicah

Snujete svojo blagovno znamko majic in potrebujete pomoč?

Ponujamo vam dobavo kakovostnih izdelkov, ki jih boste brez skrbi prodajali v trgovini ali preko spleta. Hkrati pa poskrbimo za kakovosten tisk. Pri tem upoštevamo vse vaše zahteve po certifikatih in druge, mogoče bolj posebne želje.

Najpogosteje se naši stranke, ki majice prodajajo preko spleta, odločijo za sodelovanje z blagovno znamko Stanley and Stella.

To so visoko kakovostni izdelki, dostopni po izjemno sprejemljivih cenah glede na njihovo kakovost. Izdelke StanleyStella lahko naročite izključno z našim tiskom ali vezenjem, naročanje brez dodelave ni možno.

Druge blagovne znamke, ki jih predlagamo za gradnjo vaše blagovne znamke, so še Promodoro, Neutral, James and Nicholson, Printwear zlasti s svojimi oversize modeli in nekatere druge.

 

Ko snujete svojo blagovno znamko majic, lahko izkoristite naše znanje in izkušnje. Pomagali smo že veliko blagovnim znamkam, da so se izognili skrbi glede kakovosti izdelkov in potiska – tako so se lahko osredotočili na marketing in prodajo. Preverite, kaj lahko ponudimo vam.

Brezplačna dostava nad 40 eur.

Majice in druge izdelke dostavljamo s Pošto Slovenije. Običajno odpošljemo pakete naslednji delovni dan po potrditvi naročila.

Varen spletni nakup

Naročila preko spletne trgovine lahko varno plačate s karticami PayPal / MasterCard / Visa / Maestro, ali pa preko spletne banke.

Kakovosten tisk

Obstojen direktni tisk na majice, mehek na otip in v živahnih barvah. Uporabljamo ekološke barve, primerne tudi za oblačila za otroke. Tisk je enako kakovosten, če naročite potisk ene majice ali pa več tisoč.

Veleprodaja

Za večja naročila majic, kap, vrečk in drugih promocijskih izdelkov se sprehodite po naši veleprodajni spletni trgovini www.gajcom.si.