Vaša košarica

IŠČI

Potrebujete pomoč?

Tel: 0590 125 58

Družbena omrežja

Seznam Teesky partnerjev

Teesky – moja blagovna znamka na majicah

Teesky je podtrgovina Garderoba.si, kjer se predstavljajo naši partnerji. To so podjetja in ustvarjalci, ki se ukvarjajo z različnimi dejavnostmi. Imajo zanimive ideje za predstavitev svojih vrednot na majicah, in skupaj z Garderoba.si ponujajo odlične predloge za zanimiva in zabavna darila.

Potiskane majice, kakovostni puloverji, izvirne skodelice in drugi izdelki prihajajo iz podjetja Gajcom. Kakovost izdelkov in tiska je na prvem mestu, vedno pa se radi igramo skupaj z vami in ustvarjamo okolje, kjer je naročanje unikatno potiskanih izdelkov trden temelj, na katerem lahko gradimo vaše zgodbe.

Seznam Teesky partnerjev sproti dopolnjujemo.

Brezplačna dostava nad 40 eur.

Majice in druge izdelke dostavljamo s Pošto Slovenije. Običajno odpošljemo pakete naslednji delovni dan po potrditvi naročila.

Varen spletni nakup

Naročila preko spletne trgovine lahko varno plačate s karticami PayPal / MasterCard / Visa / Maestro, ali pa preko spletne banke.

Kakovosten tisk

Obstojen direktni tisk na majice, mehek na otip in v živahnih barvah. Uporabljamo ekološke barve, primerne tudi za oblačila za otroke. Tisk je enako kakovosten, če naročite potisk ene majice ali pa več tisoč.

Veleprodaja

Za večja naročila majic, kap, vrečk in drugih promocijskih izdelkov se sprehodite po naši veleprodajni spletni trgovini www.gajcom.si.