Tisk na majice 2024

Tisk na majice 

je lahko enostaven, če imamo pravo opremo in barve. Včasih pa je lahko tudi čarovnija. 🙂

Naš tisk je obstojen – in to ne glede na to, ali vam potiskamo samo eno majico ali več. Način tiska izbiramo glede na grafiko, ki jo tiskamo, izbrani izdelek, količino in tudi trenutno zasedenost strojev. Vedno pa poskrbimo, da je tisk kakovosten, obstojen in optimalen.

Na majice tiskamo v tehnikah: DTG, DTF in sitotisk, vse tri tehnike so uporabne tudi na drugih izdelkih, včasih pa pridejo na vrsto tudi druge tehnike, recimo vezenje, gravura, sublimacija in folija. Vse te tehnike in še kakšno ponujamo v lastni izvedbi.

Komplicirano-je-zabavno-mockup-zenska-majica-garderoba
Komplicirano je zabavno

Kdaj je tisk na majice dober?

Dober tisk na majice pomeni kar se da mehek odtis v živahnih barvah, ki je pralno obstojen in prijeten na otip.

Kakšen je naš tisk na majice?

Naši tiskalniki tiskajo z vodno barvo, način tiska je ekološki in človeku prijazen. Majice so takoj po sušenju pralno obstojne, tisk pa je mehek na otip in elastičen. Potiskamo vedno samo tisto, kar je treba. Torej brez nepotrebnih belih obrob, vsekakor pa tudi z drobnimi detajli in rastri.

Včasih nas sprašujete, ali bo tisk “kot nalepka”.

“Nalepka” običajno nekateri pravijo preslikačem. Včasih so bili preslikači zelo trdi, plastični in neprijetni. Čeprav večino majic potiskamo direktno (majico vložimo v tiskalnik in barvo nanesemo direktno na majico, potem pa jo posušimo v sušilnem kanalu), pa v nekaterih primerih uporabimo tudi preslikače. Edina razlika med direktnim tiskom in preslikačem je končni videz in otip. Preslikač se na majico prenese s pomočjo toplotne preše. Prešanje daje bolj plastičen, zglajen videz in posledično nekoliko bolj kompakten otip. So pa preslikači enako obstojni kot direktni tisk in v nekaterih primerih izpadejo boljše. Obe tehniki uporabljamo po svoji presoji glede na to, kaj se nam zdi, da bo izpadlo bolje, včasih pa tudi glede na razpoložljive kapacitete tiskalnikov.

Potiskamo vedno samo to, kar želite.

Kadar je le mogoče, svetujemo, da se morebitno ozadje odstrani – s tem namreč pridobimo še večjo mehkobo tiska na majice. Če pa si želite, da potiskamo tudi “okvir” ali ozadje grafike, seveda to lahko storimo in obstojnost ostane enaka. Tudi tisk bolj polnih slik na majice je elastičen, mehek na otip in pralno obstojen.

 

Tisk na barvne majice

je za nas še manj zahteven kot na bele majice.  Čeprav barve za tisk na tekstil niso pokrivne in je potrebno na barvnih majicah dodajati spodnji beli sloj, je tudi tisk na barvne majice pri nas mehek na otip, elastičen, živih barv in seveda pralno obstojen.

Kaj potiskati na majico?

Ko so tehnične zahteve usklajene tako, da vse teče brez večjih zapletov, se lahko posvetimo vsebini. Dizajni za majice – od napisov do fotografij – postanejo naš največji izziv. In rešujemo ga z največjim veseljem skupaj z vami.

V spletni trgovini vam je na voljo okoli 3500 različnih že pripravljenih grafik z različne priložnosti in kar 65 izdelkov, na katerih lahko naročite svoj unikatni tisk.

Seveda pa lahko vedno naročite potisk vašega lastnega dizajna. Naložite ali oblikujete ga lahko v razdelku Oblikuj po svoje.

Kaj pa količinski popusti?

V spletni trgovini so vam na voljo količinski popusti za manjša naročila do 30 kosov. Za večje količine nam pišete in vam bomo pripravili posebno ponudbo. Če potrebujete več kosov za svojo promocijo ali posebne priložnosti, se lahko tudi oglasite osebno pri nas in skupaj pogledamo kataloge in vzorce izdelkov, na katere je mogoče tiskati vašo grafiko, logotip ali napis. Lahko si tudi ogledate našo veleprodajno spletno trgovino in naročite izdelke ter zahtevate ponudbo za tisk kar preko spleta. Lahko nam pišete ali nas pokličete – v vsakem primeru z veseljem izdelamo veleprodajno ponudbo.

Tisk je enako kakovosten, če tiskamo eno majico, nekaj deset, več sto ali tisoče majic.

Personalizacija-in-unikatni-potiski-na-majicah

Vzdrževanje potiskanih majic

Navodila za vzdrževanja veljajo enako za vse potiskane izdelke, ne glede na to, ali ste tisk naročili pri nas ali ste ga kupili drugje. Osnovna pravila za vzdrževanje vseh potiskanih izdelkov so: perite pri temperaturi do 40 stopinj, pred pranjem vedno izdelke obrnite, tako da je tisk na notranji strani oblačila. Kadar to ni možno, se ne obremenjujte, včasih pač ne gre.

Izogibajte se pranju potiskanih izdelkov skupaj z grobimi tkaninami, kot so kavbojke ali brisače. Drgnjenje lahko poškoduje tisk.

Svetujemo sušenje na zraku in nikar ne likajte čez tisk.

Nikoli, ampak res nikoli, potiskanih izdelkov ne namakajte. Izogibajte se ročnemu pranju. Če že morate majico oprati na roke, jo oplahnite in ne mencajte predolgo.

Sicer pa, če vam bo potiskana majica iz Garderobe kdaj “ušla” v sušilni stroj, z njo ne bo prav nič narobe. Samo življenjsko dobo ji boste skrajšali, sicer pa tisk ne bo odpadel ali zbledel. 

Tiskanje majic gajcom
Gajcom darja kaltnekar
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.