12 let tiskanja unikatnih majic

12 let tiskanja unikatnih majic v Garderobi

Danes je v Gajcom – dobava in tisk dobrih majic vse veliko bolj preprosto kot je bilo pred kar 12 leti. In preprosto je vsekakor boljše … Ko smo odprli tiskarno GARDEROBA v Koloseju, je situacija nanesla tako, da smo v krizi zasnovali tiskarno v centru, blizu strankam, ki jih takrat sploh še nismo poznali … Robert Kaltnekar je takrat vedel, da moramo priti bliže, se pokazati, da nas bodo stanke lažje našle. Hoteli smo obstati.

Garderoba in Gajcom na isti lokaciji

In zdaj smo se vrnili domov, v Vevče. In stranke to očitno razumejo in večini je lokacija še boljša, še bolj priročna. To nas veseli.

Okrepili pa smo tudi naše spletne trgovine:

-www.garderoba.si za naročanje unikatno potiskanih izdelkov za darila

-www.gajcom.si za naročanje večjih količin promocijskih izdelkov

-www.sitotisk.net za vse, ki tudi sami tiskate na majice.

Nekaj dobrih dizajnov na majicah smo takrat, pred 12 leti, potiskali v večjih nakladah, da smo dali strankam nekaj hitre izbire, unikate pa smo tiskali precej preprosto in veliko manj kakovostno kot danes.

Potem smo 10 let iskali nove in nove rešitve, vsaka je bila boljša od prejšnje, vsaka naslednja je predstavljala večjo investicijo. Zdaj že nekaj let tiskamo kakovostno, reklamacij praktično ne poznamo več, stranke pa se raje vračajo.

Nekaj je strank, ki so bile v preteklosti nad tiskom v Garderobi razočarane. Delali smo, kolikor dobro smo mogli in zanali … In zdaj nam pogosto stanke povedo, da se je splačalo poskusiti znova – namreč danes je tisk resnično tak, kot si ga vsi (stranke in tudi mi) lahko samo želimo.

Prodaja unikatnih majic preko spletne trgovine

Vmes so se rodile spletne trgovine, trenutno zelo dobro delujeta dve, www.garderoba.si za vse, ki potrebujete majico za darilo, in pa www.gajcom.si za promocijo podjetij, klubov, društev in vse, ki želite ustvariti svojo blagovno znamko majic.Idej imamo še veliko … Energije k sreči tudi.Hvala vsem, ki ste z nami že leta in leta in leta …

 

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.