Vaša košarica

IŠČI

Potrebujete pomoč?

Tel: 0590 125 58

Družbena omrežja

Tisk na zahtevne izdelke

Včasih presenetimo tudi sebe – potiskamo kaj, za kar bi rekli, da se sploh ne da. Tokrat si je Stanka zaželela tisk na brisačo in smo jo potiskali. Očitno je bila zelo zadovoljna, ker nam je poslala voščilnico z zahvalo – in to napisano na roke in poslano po pošti.

Tiskamo pretežno na majice in puloverje – naš tisk je vedno obstojen. Tiskamo pa v več tehnikah, ki jih izbiramo glede na to, kaj tiskamo in na kakšen material. Kater izdelke še tiskamo, si poglejte tukaj. Za večje količine pa obiščite našo veleprodajno stran.

Vse naše izdelke precej dobro poznamo in vemo, kakšno tehniko tiska najbolje prenesejo. Predvsem pa vemo, kakšne nastavitve strojev in datotek potrebujemo za optimalen rezultat. Zato zelo neradi tiskamo na izdelke, ki jih prinesete v tisk. Namreč celo ko dobro poznamo izdelke, se lahko pri tisku marsikaj zgodi. Majica se lahko umaže, strga, tisk lahko ne uspe povsem, je razmazan ali zamaknjen. Kadar tiskamo na izdelke, ki jih mi dobavimo, nepravilno potiskane izdelke enostavno zamenjamo in vi ne boste niti vedeli, da nam ni šlo vse gladko. Če pa gre za izdelek, ki ste nam ga v tisk prinesli sami, tega ne moremo narediti. Zato tveganje nosite vi. Če bi se izdelek kakorkoli poškodoval ali če tisk ne bi uspel, vam izdelka ali njegove vrednosti ne moremo povrniti.

Različne tehnike tiska in različne barve prilagajamo materialom.

Na bombažne izdelke tiskamo v tehnikah DTG, sitotisk in preslikači. Za svetle izdelke iz poliestra uporabljamo sublimacijo ali tisk s folijo. Na nekatere izdelke tudi vezemo … Imamo veliko izkušenj in naše stranke nam izbiro tehnike tiska povsem zaupajo. Če naročate prvič, pa bomo veseli vašega osebnega obiska, z veseljem vam pokažemo, kako delamo.

Hvala, ker verjamete, da znamo tudi to, kar se moramo še naučiti 😉 In Hvala, ker si vzamete čas, da nam poveste, da vam je všeč, kar počnemo.

Za več informacij nam pišite.

Brezplačna dostava nad 40 eur.

Majice in druge izdelke dostavljamo s Pošto Slovenije. Običajno odpošljemo pakete naslednji delovni dan po potrditvi naročila.

Varen spletni nakup

Naročila preko spletne trgovine lahko varno plačate s karticami PayPal / MasterCard / Visa / Maestro, ali pa preko spletne banke.

Kakovosten tisk

Obstojen direktni tisk na majice, mehek na otip in v živahnih barvah. Uporabljamo ekološke barve, primerne tudi za oblačila za otroke. Tisk je enako kakovosten, če naročite potisk ene majice ali pa več tisoč.

Veleprodaja

Za večja naročila majic, kap, vrečk in drugih promocijskih izdelkov se sprehodite po naši veleprodajni spletni trgovini www.gajcom.si.