unikatna unisex majica
Unikatna unisex majica

Unikatna unisex majica

24,90

Ustvarite svojo unikatno majico na licu mesta. Naložite lahko svojo sliko ali napišete željeni napis. Zelo enostavno je!

Količina Cena na kos
2 - 3 23,76
4 - 6 20,35
7 - 9 19,22
10 - 14 16,94
15 - 20 13,53
21 + 12,39
Izbirate lahko različne barve in velikosti tega izdelka.
Oblikuj

Strošek dostave v Sloveniji, ta teden samo 1€!

Možnosti plačila

nacini-placila

Unikatna unisex Majica

Unikatna unisex majica je srce vsakega dobrega praznovanja. Idealne so tudi za darila po pošti, saj se majica med transportom ne poškoduje – pošiljko lahko pošljemo direktno slavljencu in priložimo tudi voščilnico z vašim posvetilom.

Grafiko za tisk lahko naložite preko te spletne aplikacije, ali pa jo s pomočjo orodij za oblikovanje pripravite v njej. Poigrate se lahko z različnimi fonti, barvami tiska, slikicami in grafikami, ki so že pripravljene za vas. In prav vse lahko urejate in razporejate po svoje.

NASVET: dodajte ime slavljenca, datum, kakšno osebno sporočilo, pomislite na to, kaj ima rad/rada. Poslušajte srce – unikatna majica naredi najboljši vtis, ko z njo pokažete, da nekoga zares poznate – da ste ga/jo poslušali, da veste, o čem razmišlja … Omejitev ni, tudi barvna majica je lahko potiskana v neomejeno barvah, potiskamo lahko tudi fotografije in seveda vse kombinacije slik in napisov.

Unisex debelejša majica klasične velikosti

  • 190 g/m²
  • 100% delno-česani bombaž
  • trak v ovratniku
  • narebran ovratnik
  • kratki rokavi
  • brez šivov ob straneh majice (tubular)

Več majic ali izdelkov, katerim lahko sam dodam design! Klikni tu!

Facebook-ikona-garderoba. SiYoutube-garderoba. Si