Unikatna unisex majica

24,90

Količina Cena na kos
0 - 1 24,90
2 - 3 21,90
4 - 6 18,90
7 - 9 16,90
10 - 14 15,90
15 - 20 15,40
21 + 14,90
Izbirate lahko različne barve in velikosti tega izdelka.
Oblikuj

Za naročila nad 40EUR je brezplačna dostava v Sloveniji

Kartični načini plačila

nacini placila
Nacini placila

Oblikujte po svoje v spletnem oblikovalcu. Potiskajte fotografijo, napis, grafiko ali karkoli drugega. Če potrebujete pomoč, nam napišite vaše želje in pomagali vam bomo pri izdelavi.

Unikatna unisex majica

Kakovostno tiskanje majic je osnova naše ponudbe in največkrat prodana majica je prav Unikatna unisex majica. Dobro potiskana majica je srce vsakega dobrega praznovanja. Idealne so tudi za darila po pošti, saj se majica med transportom ne poškoduje – pošiljko lahko celo pošljemo direktno slavljencu in priložimo tudi voščilnico z vašim posvetilom.

Unikatno potiskana unisex majica je idealno darilo.

Grafiko za tisk na majico lahko naložite preko te spletne aplikacije (kliknite na Oblikuj), ali pa jo s pomočjo orodij za oblikovanje pripravite v njej. Poigrate se lahko z različnimi fonti, barvami tiska, slikicami in grafikami, ki so že pripravljene za vas. In prav vse lahko urejate in razporejate po svoje.

NASVET: v dizajn za potisk majice dodajte ime slavljenca, datum, kakšno osebno sporočilo, pomislite na to, kaj ima rad/rada. Poslušajte srce – unikatno potiskana majica naredi najboljši vtis, ko z njo pokažete, da nekoga zares poznate – da ste ga/jo poslušali, da veste, o čem razmišlja … Omejitev ni, tudi barvna majica je lahko potiskana v neomejeno barvah, potiskamo lahko tudi fotografije in seveda vse kombinacije slik in napisov.

Vedno so na zalogi kakovostne majice – tisk pa je vedno po naročilu. Izbirate lahko velikost in barvo majice, mi pa bomo poskrbeli za tisk, ki je mehek na otip, živahnih barv in pralno obstojen. Tiskanje majic je naša osnovna dejavnost, potiskamo ogromno unikatnih majic in naše stranke že veste, da je potisk z našimi tiskalniki res kakovosten.

Unikatna unisex majica:

  • 190 g/m²
  • 100% delno-česani bombaž
  • trak v ovratniku
  • narebran ovratnik
  • kratki rokavi
  • brez šivov ob straneh majice (tubular)

Kakovostne majice za tisk

Majice za tisk so najpogosteje tako imenovane promocijske majice. Za promocijske majice velja, da so praviloma vedno na voljo v veliko barvah in velikostih, da so kroji primerni za večino postav, izdelava pa kakovostna in namenjena večkratni uporabi. Za razliko od konfekcije oziroma modnih majic so promocijske majice na voljo v enaki obliki (barva, velikosti, kroj, material) dlje časa. In praviloma so bolj kakovostne, saj so namenjene predvsem za uporabo kot delovna oblačila – morajo se lepo vzdrževati in biti prijetne za nošenje. Nam najljubša promocijska majica je Sols Imperial, ki jo zato že več let uporabljamo kot našo Unisex majico za unikatne potiske.

Tisk na majice

Tiskanje majic je v Gajcomu in Garderobi vedno kakovostno, pri izbiri majic pa je seveda pomembno tudi to, da jih je mogoče lepo potiskati. Majica Imperial je na voljo tudi v ženskem kroju. Direkten link za unikaten potisk ženske majice najdete tukaj. Za otroški kroj pa uporabljamo sorodno majico istega proizvajalca. Otroški kroj je primeren tako za deklice kot za dečke. Unikaten potisk na otroških majicah pa lahko naročite tukaj.

Tabela velikosti

Več unikatnih izdelkov boste našli s klikom tukaj!

Facebook-ikona-garderoba. SiYoutube-garderoba. Si