Shopping Cart

IŠČI

Potrebujete pomoč?

Tel: 0590 125 58

Družbena omrežja

Mehek tisk na majice

Mehek tisk na majice

Za resnično mehek tisk na majice poskrbimo s posebnimi barvami in tiskalnikom.

Dtg tiskanje majic garderoba

Mehek tisk na majice

Tiskalnik uporablja tehnologijo DTG (direct to garment printer) – majico vpnemo na ploščo, tiskalnik jo potiska v nekaj prehodih, pri čemer uporablja naravi prijazne vodne barve, ki dajejo izjemne rezultate.

Barve so živahne, tudi fotografije in zahtevnejše risbe potiska zelo pravilno. Močno se približamo tudi želenim pantone tonom, vendar ne povsem – kadar potrebujete popolno ujemanje barve po Pantone skali, to lahko uredimo za tisk na večje količine.

Elastičen tisk na majice

Tisk je elastičen, tudi kadar potiskamo majice z elastanom, je tisk zelo prijeten na otip in ne razpoka.

Vzdrževanje potiskanih majic

Po daljši uporabi in večkratnem pranju in sušenji majic lahko pri našem tisku včasih (ne pa vedno, ker je to odvisno predvsem od načina vzdrževanja majic) opazite razpoke, ki pa so enakomerne po celotnem potisku. To je posledica tega, da majico večkrat izpostavljate nihanju temperature (pranje, sušenje). Zaradi temperaturnih razlik barva izgublja svojo prožnost, zato lahko na nekaterih delih nastanejo razpoke. To se zgodi tam, kjer je v tkanini “luknja”, torej med dvema nitkama, kjer barva “visi v zraku”. Pojav se običajno pojavi na celotnem potisku – to pomeni, da je tisk zelo kakovosten.

Nič pa svetu pa ni večno. To “napokanje” tiska ne pomeni, da majica ni več uporabna – barve so še vedno živahne in nič ni odpadlo, tako da je majica še vedno lepa in jo boste še dolgo lahko nosili.

Daljša življenjska doba potiskanih majic

Če želite podaljšati življensko dobo majice in tiska, perite majice obrnjeno pri temperaturi do 40 stopinj, jo sušite na zraku in ne likajte direktno čez tisk.

Ekološki tisk na majice

Tisk majic nam zaupajo tudi ekološko osveščena in zahtevna podjetja, saj je naš potisk  z vodnimi barvami Kornit ekološki, prijazen naravi in človeku. Barve so primerne tudi za potisk oblačil za dojenčke.

Na majice tiskajo strokovnjaki

Zakaj je to tako pomembno?

Čeprav so na videz tiskalniki za potisk majic povsm preproste naprave, pa je rokovanje z njimi zelo zahtevno. V Gajcomu skrbimo za redno servisiranje, kalibriranje in predvsem čiščenje tiskalnikov. Zanje skrbijo vedno iste osebe, ki so izjemno natančne, skrbne in pazijo na vsako kapljico barve in na vsako majico. 

Ne samo, da s tem lahko vzdržujemo ugodne cene potiska na sicer zelo dragih napravah, skrbimo tudi za okolje, saj je odpadka pri nas zelo malo.

Mostovi potisk skupinskih majic

Mehek tisk na majice

Prav je, da so majice, ki jih nosimo pogosto, kakovostno in predvsem mehko potiskane. Naš potisk niso “nalepke”. Potiskamo jih neposredno – ne glede na to, ali naročite eno majico ali pa več tisoč enako potiskanih, je tisk iz Gajcoma mehek na otip in pralno obstojen.

Kadar potrebujete več majic, recimo skupinske majice za konec šole ali pa za jadranje ali teambuilding, ko naročate delovne majice za celoten kolektiv, ali pa klubske majice za prodajo ali za dogodek …, lahko izbirate modele majic iz naše veleprodajne ponudbe. Pomagamo tudi pri izbiri barve majic, predvsem pa pri izbiri primernega kroja in materiala majic. 

Katere majice so prave za skupinske majice?

Pomembno je, da bodo majice pristajale večini, če ne kar vsem udeležencem. S tem imamo veliko izkušenj in z veseljem vam bomo svetovali, da boste naročili prave majice za svoje potrebe. Možne so različne kombinacije. Lahko naročite majice različnih barv, pa jih še vedno enako potiskamo. Lahko je vsaka majica potiskana drugače (unikati ali personalizirane). 

Recimo za jadranje lahko naročite komplet dveh majic za vsakega udeleženca, eno polo majico za večerni sprehod in fotografiranje, eno pa bolj “delovno” majico s kratkimi rokavi.

Za delovne majice lahko uporabite srajce za vodstveni kader, polo majice za zaposlene v pisarnah in majice s kratkimi ali dolgimi rokavi za proizvodnjo.

Promocijske majice so na voljo v več cenovnih in kakovostnih razredih, prednosti nakupa promocijskih majic za skupine in za delovna oblačila pa si preberite v blogu.

Brezplačna dostava nad 40 eur.

Dostavljamo s Pošto Slovenije. Običajno odpošljemo naročila naslednji delovni dan.

Varen spletni nakup

PayPal / MasterCard / Visa / Maestro

Kakovosten tisk

Obstojen tisk, mehek na otip in v živahnih barvah. Uporabljamo ekološke barve in tiskamo na kakovostne izdelke.

Veleprodaja

Za večja naročila se sprehodite po naši veleprodajni spletni trgovini www.gajcom.si.

Garderoba