Majice in puloverji za Noč čarovnic

Majica queens are born in october (6)

Oktobra in novembra praznujejo ženske in moški. In ne želimo zapostavljati moških, ker nekdo mora poskrbeti za dobro tehnično stanje čarovniških metel. Ampak začnimo vseeno pri čarnicah in čarovnicah, čarodejkah in čudodelnicah.

Ženske, ki praznujejo rojstni dan v oktobru in novembru, pa se počutijo kot čarobnice, bodo vesele puloverjev, majic, pa tudi skodelic, obeskov, blazin, podlog za miško … z motivi Noči čarovnic.


Pulover vsako leto čarovnice praznujejo z mano

Noč čarovnic

je starodavni praznik, ki je bil v novejšem času skomercializiran, kot marsikateri drugi. 

Ampak dejansko gre za pogansko novo leto. Namreč po luninem koledarju se v noči iz zadnjega oktobra na prvi november zaključi oz. začne leto.

Darilo za čarovnico

Čarovnice znajo čarati brez pripomočkov. Za to, da so z vami v mislih, tudi ko fizično niso blizu vas, znajo poskrbeti s svojim čarom in ne potrebujejo metle – enostavno v mislih priletijo do vas, kadar želite.

Ne potrebujejo čarobne palice, ker imajo deset čarobnih prstov. Z njimi znajo zamesiti najboljše testo, odigrati krasne melodije, prebrati zeli, ki vas bodo ozdravile, pa tudi preprosto pobožati, ko je treba.

Čarovnice čarajo s svojim pogledom, glasom, dotikom.

In najraje imajo prikupna darilca, v katerih se prepoznajo. To je lahko unikatna majica, pisano potiskana skodelica z imenom, vsak izdelek, v katerega ste zlili nekaj svoje domišljije in pozornosti.


Bio organski bombaž majice stanley stella

Unikatna majica iz bio bombaža

zna biti tisti izdelek, ki lahko čarobnico ali čarobnika povsem očara. Namreč ženske in moški, rojeni v oktobru in novembru, so navdušeni nad vsem, kar je naravno. Jeseni narava ponuja obilico vsega. Zato otroci jeseni ne čutijo potrebe po umetnem, pač pa raje posežejo po vsem, kar je naravno, nepredelano, živo.


Unikatno potiskanna bio majica

Bio izdelki z unikatnim potiskom

Če potrebujete nekaj za zraven ali pa niste prepričani, ali bi majica bila res dobro sprejeta, pa si lahko omislite recimo bombažne torbice.


Unikatna toaletna torbica iz organskega bombaža

Abrakadabra,

ustvarjam, kar izgovarjam.

Ni treba veliko znanja za izrekanje urokov – vse, kar rečemo, je namreč urok. Zato je dobro paziti na svoj jezik 🙂

Connectees ima še precej zanimivih dizajnov, po katerih lahko posežete v teh prednovoletnih časih.


Abrakadabra i create as i speak connectees, majica


Skodelica čarobnica rdeca

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Garderoba
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.