Shopping Cart

IŠČI

Potrebujete pomoč?

Tel: 0590 125 58

Družbena omrežja

Personalizirane božične majice

Personalizirane božične majice

Letos si za praznike podarite enotno potiskane majice. Prikupne majice s prazničnimi motivi poiščite v spletni trgovini, potem pa naročite personalizirane potiske – napise lahko izbirate sami kar v razdelku za naročanje. Napis je lahko ime. Lahko je ljubkovalno ime. Lahko je naziv (mami, babi, ati, deti, teta, stric, vnuk, vnukinja, sestrica, bratec …) Lahko pa si seveda izmislite karkoli svojega.

V enako potiskanih majicah boste še bolj povezani. Lahko jih preprosto podarite in jih oblečete za fotografiranje. Lahko pa majice izkoristite tudi za kakšno igrico.

Lahko povabite vse udeležence na zabavi, da naredijo nekaj zabavnega in dobijo darilce. Lahko kaj zapojejo, zaplešejo, povedo šalo, kaj zaigrajo, postrežejo vsem pijačo in povedo zdravico … Če nimate dobrih idej, zapišite nekaj predlogov na listke – potem lahko vsak, ki pride na vrsto, izbere enega od listkov za napotkom in izvede, kar na listku piše. Seveda te naloge ne smejo biti prezahtevne in morajo biti takšne, da ne bodo nikomur nadležne – morajo pa še vedno biti toliko zahtevne, da se bodo morali malo potruditi. Poskrbite, da se boste po vsaki uspešno opravljeni nalogi vsi nasmejali ali si čestitali. Pomagajte tistim, ki jim naloga ne gre. Dober organizator stoji ob strani vsem udeležencem.

Če boste darila letos pošiljali po pošti, lahko to naredimo namesto vas tudi mi – pišite nam in bomo uredili.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Yes, We ship world-wide.
Kvalitetno tiskanje
Hitra izdelava

Za izdelavo potrebujemo 1-2 dni, odvisno od velikosti naročila.

100% Varno nakupovanje

PayPal / MasterCard / Visa / Maestro

Garderoba