Vaša košarica

IŠČI

Potrebujete pomoč?

Tel: 0590 125 58

Družbena omrežja

Personalizirane božične majice

Letos si za praznike podarite enotno potiskane majice.

Personalizirane božične majice

Prikupne majice s prazničnimi motivi poiščite v spletni trgovini, potem pa naročite personalizirane potiske – napise lahko izbirate sami kar v razdelku za naročanje.

Napis je lahko ime.

Lahko je ljubkovalno ime.

Lahko je naziv (mami, babi, ati, deti, teta, stric, vnuk, vnukinja, sestrica, bratec …)

Lahko pa si seveda izmislite karkoli svojega.

Majice za vso družbo.

V enako potiskanih majicah boste še bolj povezani. Lahko jih preprosto podarite in jih oblečete za fotografiranje. Lahko pa majice izkoristite tudi za kakšno igrico.

Majice kot darilo za sodelovanje pri igrah

Lahko povabite vse udeležence na zabavi, da naredijo nekaj zabavnega in dobijo darilce. Lahko kaj zapojejo, zaplešejo, povedo šalo, kaj zaigrajo, postrežejo vsem pijačo in povedo zdravico … Če nimate dobrih idej, zapišite nekaj predlogov na listke – potem lahko vsak, ki pride na vrsto, izbere enega od listkov za napotkom in izvede, kar na listku piše. Seveda te naloge ne smejo biti prezahtevne in morajo biti takšne, da ne bodo nikomur nadležne – morajo pa še vedno biti toliko zahtevne, da se bodo morali malo potruditi. Poskrbite, da se boste po vsaki uspešno opravljeni nalogi vsi nasmejali ali si čestitali. Pomagajte tistim, ki jim naloga ne gre. Dober organizator stoji ob strani vsem udeležencem.

Darila za tiste, ki jih za praznike ne boste videli v živo

Če boste darila letos pošiljali po pošti, lahko to naredimo namesto vas tudi mi – pišite nam in bomo uredili.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Brezplačna dostava nad 40 eur.

Majice in druge izdelke dostavljamo s Pošto Slovenije. Običajno odpošljemo pakete naslednji delovni dan po potrditvi naročila.

Varen spletni nakup

Naročila preko spletne trgovine lahko varno plačate s karticami PayPal / MasterCard / Visa / Maestro, ali pa preko spletne banke.

Kakovosten tisk

Obstojen direktni tisk na majice, mehek na otip in v živahnih barvah. Uporabljamo ekološke barve, primerne tudi za oblačila za otroke. Tisk je enako kakovosten, če naročite potisk ene majice ali pa več tisoč.

Veleprodaja

Za večja naročila majic, kap, vrečk in drugih promocijskih izdelkov se sprehodite po naši veleprodajni spletni trgovini www.gajcom.si.

Izkoristite 10 % pomladni popust: klikni in kopiraj kodo

X