Personalizirane božične majice

Letos si za praznike podarite enotno potiskane majice.

Personalizirane božične majice

Prikupne majice s prazničnimi motivi poiščite v spletni trgovini, potem pa naročite personalizirane potiske – napise lahko izbirate sami kar v razdelku za naročanje. Napis je lahko ime. Lahko je ljubkovalno ime. Lahko je naziv (mami, babi, ati, deti, teta, stric, vnuk, vnukinja, sestrica, bratec …) Lahko pa si seveda izmislite karkoli svojega.

Majice za vso družbo.

V enako potiskanih majicah boste še bolj povezani. Lahko jih preprosto podarite in jih oblečete za fotografiranje. Lahko pa majice izkoristite tudi za kakšno igrico.

Majice kot darilo za sodelovanje pri igrah

Lahko povabite vse udeležence na zabavi, da naredijo nekaj zabavnega in dobijo darilce. Lahko kaj zapojejo, zaplešejo, povedo šalo, kaj zaigrajo, postrežejo vsem pijačo in povedo zdravico … Če nimate dobrih idej, zapišite nekaj predlogov na listke – potem lahko vsak, ki pride na vrsto, izbere enega od listkov za napotkom in izvede, kar na listku piše. Seveda te naloge ne smejo biti prezahtevne in morajo biti takšne, da ne bodo nikomur nadležne – morajo pa še vedno biti toliko zahtevne, da se bodo morali malo potruditi. Poskrbite, da se boste po vsaki uspešno opravljeni nalogi vsi nasmejali ali si čestitali. Pomagajte tistim, ki jim naloga ne gre. Dober organizator stoji ob strani vsem udeležencem.

Darila za tiste, ki jih za praznike ne boste videli v živo

Če boste darila letos pošiljali po pošti, lahko to naredimo namesto vas tudi mi – pišite nam in bomo uredili.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Garderoba
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.