Vaša košarica

IŠČI

Potrebujete pomoč?

Tel: 0590 125 58

Družbena omrežja

Novoletne bunkice

Novoletni okraski

so lahko tudi unikatno potiskani.

Novoletne bunkice, ki so videti kot steklene krogle, ki jih poznamo še iz “starih časov”, so plastične in tudi če vam padejo na tla, se ne bodo razbile. Ker lahko ploščico na bunkicah unikatno potiskamo, je to lahko čudovito božično novoletno darilo.

Ideje za uporabo unikatnih novoletnih bunkic:

  1. Novoletna bunkica s sliko vnuka

Pripravite fotografijo in napis z imenom za svojega vnuka za njegov prvi božič. Tako bo imel čudovit spominek. V naši družini smo prva leta za vsakega otroka pripravili posebno božično kroglico ali okrasek, z leti pa so ti okraski praktično zapolnili celotno smrečico. Vsako leto smo obujali spomine z vsakim okraskom, in vsako leto jih je bilo več.

2. Rojstni dan na božič

Morda kdo v vaši družini za božič praznuje tudi rojstni dan? Bunkice verjetno še ni dobil za rojstni dan. Če pa praznujete v širšem družinskem krogu, lahko z bunkicami lepo označite tudi praznično mizo ali pa z njimi naredite sedežni red. Vsak lahko potem okrasek obdrži za spomin. 

3. Označevanje božičnih daril

Označite božična in novoletna darila z imeni ali slikami na bunkicah. Tako dobite še okrasek za darilo, ki pa bo trajal zelo dolgo in bo vsako leto krasil smrečico.

Unikatno potiskani novoletni okraski

Novoletno bunkico lahko oblikujete sami ali pa nam pošljite, kaj želite imeti potiskano, in vam bomo pomagali. Potiskamo lahko imena, datume, različne napise, pa seveda tudi risbe, fotografije in druge grafike.

Če vam oblika ni všeč in si želite nekaj bolj sodobnega, so na voljo tudi snežinke, ki so prav tako lahko v celoti potiskane z vašim motivom in napisi.

Spremljajte naše predloge za zanimiva darila tudi na blogu Darilo, ki sezuje.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Brezplačna dostava nad 40 eur.

Majice in druge izdelke dostavljamo s Pošto Slovenije. Običajno odpošljemo pakete naslednji delovni dan po potrditvi naročila.

Varen spletni nakup

Naročila preko spletne trgovine lahko varno plačate s karticami PayPal / MasterCard / Visa / Maestro, ali pa preko spletne banke.

Kakovosten tisk

Obstojen direktni tisk na majice, mehek na otip in v živahnih barvah. Uporabljamo ekološke barve, primerne tudi za oblačila za otroke. Tisk je enako kakovosten, če naročite potisk ene majice ali pa več tisoč.

Veleprodaja

Za večja naročila majic, kap, vrečk in drugih promocijskih izdelkov se sprehodite po naši veleprodajni spletni trgovini www.gajcom.si.

Izkoristite 10 % pomladni popust: klikni in kopiraj kodo

X