Vaša košarica

IŠČI

Potrebujete pomoč?

Tel: 0590 125 58

Družbena omrežja

Oblikovanje grafik za tisk na majice

Oblikovanje grafik za tisk na majice je specifična veja oblikovanja. Poleg osnovnih grafičnih načel je treba pri majici upoštevati še to, da je “medij” majica, torej zelo intimen kos oblačila, ki ga nosimo čez trup. Ne samo, da je dobro vidno vsem, ki jih srečamo in s katerimi se pogovarjamo, pač pa vpliva tudi na naše počutje. Katero majico izberete zjutraj? Opazujte se. Poleg tega, kako prijetna je majica za nošenje, verjetno izbirate tudi motive, ki so na majici potiskani.

Majice se tiska drugače kot papir. Resolucija tiska je manjša in pozicioniranje grafik je treba prilagajati tudi modelu (velikosti) majic. Za tisk v Garderobi so primerne tako slike (recimo .png datoteke) kot vektorske grafike (.pdf), naši stroji zmorejo tudi barvne prelive, rastre in drobne detajle, praktično vse, kar lahko tiskate tudi na papir. Vseeno pa je treba pri pripravi datotek upoštevati, da gre vendarle za “živ” medij.

Oblikovalcem z veseljem pokažemo postopek tiska in svetujemo, kako naj se lotijo priprave grafik za tisk.

Ponujamo pa vam tudi pripravo grafik:

  • uporabite lahko naše brezplačno orodje za oblikovanje. Vsi že pripravljeni dizajni so vam na voljo za uporabo, lahko izberete template in ga spreminjate po svojem navdihu. Pri tem upoštevajte, da so vsi templati avtorsko zaščiteni in jih lahko uporabite samo za dizajne, katerih tisk naročite pri nas. Oblikujete lahko tukaj.
  • S pomočjo istega orodja lahko naložite tudi svoje grafike in slike – in jih z našim orodjem dodatno uredite, popravite, dodelate.
  • Večina majic, ki jih ponujamo med že pripravljenimi grafikami, je primernih za preoblikovanje. Možne so tudi kombinacije več grafik. Za dodatne želje nam lahko pišete na [email protected]. Spremembe grafik so povezane z manjšimi dodatnimi stroški.
  • Včasih pa boste potrebovali več majic in pa bolj zahtevno oblikovanje. Garderoba sodeluje z več kakovostnimi oblikovalci, ki razumejo tisk na majice in vam bodo z veseljem pomagali. Oblikovanje logotipov, grafik za majice, celostnih podob in drugih grafik lahko naročite preko e-pošte [email protected].

Brezplačna dostava nad 40 eur.

Majice in druge izdelke dostavljamo s Pošto Slovenije. Običajno odpošljemo pakete naslednji delovni dan po potrditvi naročila.

Varen spletni nakup

Naročila preko spletne trgovine lahko varno plačate s karticami PayPal / MasterCard / Visa / Maestro, ali pa preko spletne banke.

Kakovosten tisk

Obstojen direktni tisk na majice, mehek na otip in v živahnih barvah. Uporabljamo ekološke barve, primerne tudi za oblačila za otroke. Tisk je enako kakovosten, če naročite potisk ene majice ali pa več tisoč.

Veleprodaja

Za večja naročila majic, kap, vrečk in drugih promocijskih izdelkov se sprehodite po naši veleprodajni spletni trgovini www.gajcom.si.

Izkoristite 10 % pomladni popust: klikni in kopiraj kodo

X