Vaša košarica

IŠČI

Potrebujete pomoč?

Tel: 0590 125 58

Družbena omrežja

Tisk na majice Garderoba

Tisk na majice v Garderobi 

je mehek na otip, elastičen in pralno obstojen. Tiskamo brez težav tudi zelo zahtevne slike, kot so fotografije, različni motivi s prelivi in zelo drobnimi detajli. Tiskamo direktno na majice (naš tisk niso nalepke oz. preslikači), zato potiskamo samo tisto, kar na majici mora biti – če vaš motiv vsebuje tudi obrobo, bo obroba potiskana. Če obroba ni potrebna, pa je seveda ne bo.

DTG ali direktni tisk na tekstil je ekološki. Vodna barva ima certifikat, ki potrjuje, da jo lahko uporabljamo tudi za oblačila za dojenčke. Hkrati se ta barva pri tisku res optimalno porablja. Nanos barve je ravno prav intenziven, da dobimo obstojne potiske, odpada pa je izjemno malo, samo toliko, kot stroj barve izloči, da se pravilno čisti in da šobe brizgajo prave odtenke barv.

Čeprav je barva draga, pa jo dejstvo, da je poraba ekonomična, naredi sprejemljivo. In če pomislimo še, da je celoten postopek tiska v Garderobi ekološki in ljudem prijazen, seveda pa so tudi vsi potiski prav takšni, potem je naložba v dražjo barvo in opremo smiselna.

Primeri potiskov in utrinki iz tiskarne:

Sodelavci Garderobe smo ustvarjalni ljudje, ki pa se ne bojimo tehnologije. Lahko bi rekli, da smo umetniške duše med tehnično nadarjenimi. 🙂 Garderoba je v prvi vrsti tiskarna unikatnih majic.

Z veseljem vam pomagamo pripraviti zanimiv dizajn na majicah za vsako priložnost.

Enostavno naročite preko spleta ali nam sporočite svoje želje po mailu [email protected].

Seveda je najbolje, da kar sami oblikujte svojo unikatno idejo s pomočjo našega spletnega orodja za oblikovanje grafik na majicah. Iz spletne trgovine bomo dobili za tisk primerno grafiko, ki jo bomo potiskali na naših DTG tiskalnikih.

 

Majice Garderoba

Vedno imamo na zalogi veliko različnih majic, puloverjev, predpasnikov, kap, skodelic in podobnih izdelkov, ki jih je mogoče unikatno potiskati oziroma personalizirati. V spletni trgovini so prikazani vsi modeli, barve in velikosti, ki so običajno na zalogi, tako da jih lahko potiskamo v dnevu, dveh.

Darila, ki so izdelana posebej za neko priložnost in določeno osebo, polepšajo dan in ostanejo prijeten spominek, ki ga lahko še dolgo uporabljate.

Tiskanje majic gajcom
Tiskanje unikatnih majic - po en kos ali večje serije

Direktni sitotisk na majice

Ta tehnika tiska, ki jo na sliki vidite desno, je prav tako mehka na otip, elastična in pralno obstojna. Sitotisk je najbolj optimalen tisk na majice. Uporabljamo ekološke barve, ki jih prav tako kot vodne barve pri DTG uporabimo praktično brez odpadka. Tudi te barve so primerne za tisk na oblačila za dojenčke.

Stroj za sitotisk je bolj zahteven z pripravo. Tiskamo lahko v barvah, pri tem sami pripravimo barvno separacijo, tako da lahko potiskamo tudi najbolj zahtevne motive, kot so recimo fotografije narave, različni prehodi. Pri sitotisku lahko dodamo tudi posebne učinke, kot je recimo debeloslojni ali napihnjen tisk, odsevna barva (kot mačje oko), fosforescentna barva (sije v temi), različne bleščice in drugo.

Seveda sitotisk uporabljamo za večje serije, saj je priprava stroja zahtevna – medtem ko je DTG idealen za unikate in manjše serije, sitotisk priporočamo za večje serije tudi zaradi cene, ki pri sitotisku s količino močno pada.

 

Brezplačna dostava nad 40 eur.

Majice in druge izdelke dostavljamo s Pošto Slovenije. Običajno odpošljemo pakete naslednji delovni dan po potrditvi naročila.

Varen spletni nakup

Naročila preko spletne trgovine lahko varno plačate s karticami PayPal / MasterCard / Visa / Maestro, ali pa preko spletne banke.

Kakovosten tisk

Obstojen direktni tisk na majice, mehek na otip in v živahnih barvah. Uporabljamo ekološke barve, primerne tudi za oblačila za otroke. Tisk je enako kakovosten, če naročite potisk ene majice ali pa več tisoč.

Veleprodaja

Za večja naročila majic, kap, vrečk in drugih promocijskih izdelkov se sprehodite po naši veleprodajni spletni trgovini www.gajcom.si.