Tisk na majice Garderoba

Tisk na majice v Garderobi 

je mehek na otip, elastičen in pralno obstojen. Tiskamo brez težav tudi zelo zahtevne slike, kot so fotografije, različni motivi s prelivi in zelo drobnimi detajli. Tiskamo direktno na majice (naš tisk niso nalepke oz. preslikači), zato potiskamo samo tisto, kar na majici mora biti – če vaš motiv vsebuje tudi obrobo, bo obroba potiskana. Če obroba ni potrebna, pa je seveda ne bo.

DTG ali direktni tisk na tekstil je ekološki. Vodna barva ima certifikat, ki potrjuje, da jo lahko uporabljamo tudi za oblačila za dojenčke. Hkrati se ta barva pri tisku res optimalno porablja. Nanos barve je ravno prav intenziven, da dobimo obstojne potiske, odpada pa je izjemno malo, samo toliko, kot stroj barve izloči, da se pravilno čisti in da šobe brizgajo prave odtenke barv.

Čeprav je barva draga, pa jo dejstvo, da je poraba ekonomična, naredi sprejemljivo. In če pomislimo še, da je celoten postopek tiska v Garderobi ekološki in ljudem prijazen, seveda pa so tudi vsi potiski prav takšni, potem je naložba v dražjo barvo in opremo smiselna.

Primeri potiskov in utrinki iz tiskarne:

Tisk majic garderoba
Tisk majic gajcom
Skupinske majice
Skupinske majice
Unikatno potiskani copati
Majica maja in muc
Majica jaz sem za glodalizem na rocno barvani majici
Majica hellcats ogenj

Previous
Next

Sodelavci Garderobe smo ustvarjalni ljudje, ki pa se ne bojimo tehnologije. Lahko bi rekli, da smo umetniške duše med tehnično nadarjenimi. 🙂 Garderoba je v prvi vrsti tiskarna unikatnih majic.

Z veseljem vam pomagamo pripraviti zanimiv dizajn na majicah za vsako priložnost.

Enostavno naročite preko spleta ali nam sporočite svoje želje po mailu [email protected].

Seveda je najbolje, da kar sami oblikujte svojo unikatno idejo s pomočjo našega spletnega orodja za oblikovanje grafik na majicah. Iz spletne trgovine bomo dobili za tisk primerno grafiko, ki jo bomo potiskali na naših DTG tiskalnikih.

 

Majice Garderoba

Vedno imamo na zalogi veliko različnih majic, puloverjev, predpasnikov, kap, skodelic in podobnih izdelkov, ki jih je mogoče unikatno potiskati oziroma personalizirati. V spletni trgovini so prikazani vsi modeli, barve in velikosti, ki so običajno na zalogi, tako da jih lahko potiskamo v dnevu, dveh.

Darila, ki so izdelana posebej za neko priložnost in določeno osebo, polepšajo dan in ostanejo prijeten spominek, ki ga lahko še dolgo uporabljate.

Tiskanje majic gajcom
Tiskanje unikatnih majic – po en kos ali večje serije

Direktni sitotisk na majice

Ta tehnika tiska, ki jo na sliki vidite desno, je prav tako mehka na otip, elastična in pralno obstojna. Sitotisk je najbolj optimalen tisk na majice. Uporabljamo ekološke barve, ki jih prav tako kot vodne barve pri DTG uporabimo praktično brez odpadka. Tudi te barve so primerne za tisk na oblačila za dojenčke.

Stroj za sitotisk je bolj zahteven z pripravo. Tiskamo lahko v barvah, pri tem sami pripravimo barvno separacijo, tako da lahko potiskamo tudi najbolj zahtevne motive, kot so recimo fotografije narave, različni prehodi. Pri sitotisku lahko dodamo tudi posebne učinke, kot je recimo debeloslojni ali napihnjen tisk, odsevna barva (kot mačje oko), fosforescentna barva (sije v temi), različne bleščice in drugo.

Seveda sitotisk uporabljamo za večje serije, saj je priprava stroja zahtevna – medtem ko je DTG idealen za unikate in manjše serije, sitotisk priporočamo za večje serije tudi zaradi cene, ki pri sitotisku s količino močno pada.

 

Garderoba
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.