Organski bombaž – priljubljen material

Organski bombaž v primerjavi s klasično gojenim bombažem ima veliko prednosti. Vsekakor je pomemben vidik varovanja okolja med postopkom pridelave – še bolj pa navdušuje dejstvo, da so izdelki iz bolj “dragoceno” pridobljenih materialov tudi izdelani bolj natančno, bolj prefinjeno – in predvsem z večjim posluhom za dejansko uporabno vrednost.

Izdelki iz organskega bombaža Stanley and Stella, ki jih zdaj najdete tudi v naši veleprodajni ponudbi, so izjemno domišljeno izdelani. Vse majice so izdelane iz 100 % organsko pridelanega bombaža z vsemi certifikati, ki bi vas utegnili zanimati. Izdelki, ki vsebujejo še kaj drugega kot bombaž, pa so delno iz organskega bombaža, delno pa iz recikliranih materialov oz. največkrat iz recikliranega poliestra.

Izdelki Stanley and Stella so zašiti s kakovostnim sukancem v barvi osnovnega materiala, prav tako iz kakovostnih in ekoloških materialov. Prepričalo pa vas bo zlasti prešitje – namreč vsi šivi so izdelani izjemno trpežno, lično, in predvsem kakovostno.

Samo podjetje Stanley and Stella prihaja iz Belgije, večino izdelkov pa proizvajajo v Bangladešu – seveda pod budnim nadzorom in z vsemi potrebnimi certifikati in še kakšnim dodatnim. Zaloga je stabilna in velika v njihovem skladišču v Belgiji, mi pa v skladišče naročamo vsak teden ali vsaj na 14 dni. Za manjša naročila je tako treba malce dlje počakati – kadar pa naročate večje količine, za vas naredimo samostojno naročilo, tako da je rok dobave znotraj enega tedna.

Stanley and Stella redno obiskuje našo tiskarno. Namreč njihova politika je, da prodajo svojih izdelkov zaupajo samo kakovostnim tiskarnam. Ponosni smo na naše dobro sodelovanje. Več o tehnikah tiska, ki jih je odobrila tudi predstavnica Stanley and Stella, si lahko ogledate v predstavitvi tiskarne Gajcom.

Izdelki iz organskega bombaža Stanley and Stella so izjemno primerni za gradnjo svoje blagovne znamke na majicah. Če tudi vi gradite svojo znamko, se pridružite naši skupini na FB: Moja blagovna znamka na majicah.

Organski bombaž prepriča že sam po sebi zaradi mehkobe in prijetnega nošenja. Dodaten faktor zanesljivosti pa je še ta, da je to dražji material, s katerim proizvajalci oblačil ravnajo bolj skrbno.

Za večje količine omogočamo posebne količinske popuste in večjo izbiro modelov majic. Vemo, da si boste želeli imeti majice in druge izdelke v svojih barvah. Poleg majic vam v spletni trgovini za veleprodajo  ponujamo tudi kape, dežnike, tekstilne vrečke, športne majice in hlače, polo majice, jakne, brisače in druge materiale. Večino izdelkov lahko potiskamo ali vezemo. Organski bombaž trenutno prevladuje in je najbolj priljubljen – vsekakor pa je na voljo tudi ogromno izdelkov iz klasično pridelanega bombaža in pa drugih materialov, ki se izjemno dobro obnesejo. Imamo veliko izkušenj in povratnih informacij naših strank, ki jih z veseljem delimo z vami.

Za več informacij nam pišite.

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.