Vaša košarica

IŠČI

Potrebujete pomoč?

Tel: 0590 125 58

Družbena omrežja

Hoodyji – puloverji s kapuco – tudi z motivi za pare

Hoody, pulover s kapuco, kapucar … Veliko različnih imen za eno zelo priročno in oblačilo, ki je lahko tudi uporabno darilo.

Dizajne za pare, ki jih lahko naročite tudi na kapucarjih, najdete tukaj.

Pulover s kapuco, ki ga v Garderobi najraje uporabljamo, je znamke Awdis. Gre za specializiranega proizvajalca puloverjev, jopic, majic in drugih izdelkov predvsem za prosti čas in šport, ki so namenjeni zlasti promociji. O tem, zakaj so izdelki za promocijo prava izbira za trgovine, kot je Garderoba, smo že večkrat govorili, pa velja dodati tudi na tem mestu.

Izdelki za promocijo so vedno na voljo v veliko barvah in velikostih. Proizvodnja je precej stalna, kar pomeni, da je zagotovljena ponovljivost – enake izdelke v enakih barvnih odtenkih lahko naročate več let zapored. To je zlasti pri spletni prodaji zelo pomembno, saj se stranke navadijo na določeno kakovost. Sama kakovost izdelkov pa je iz istega razloga (ker pričakujemo, da bodo isti ljudje kupovali enake izdelke dlje časa), visoka.

Hoodyji so na voljo seveda tudi veleprodajno. Zlasti če načrtujete svojo blagovno znamko majic in puloverjev za prodajo preko spleta, jih z veseljem priporočamo in vas vabimo, da se nam pridružite v FB skupini: Moja blagovna znamka na majicah.

Več o tisku za večja naročila ali redno sodelovanje si preberite na spletni strani tiskarne Gajcom.

Za več informacij nam pišite.

Brezplačna dostava nad 40 eur.

Majice in druge izdelke dostavljamo s Pošto Slovenije. Običajno odpošljemo pakete naslednji delovni dan po potrditvi naročila.

Varen spletni nakup

Naročila preko spletne trgovine lahko varno plačate s karticami PayPal / MasterCard / Visa / Maestro, ali pa preko spletne banke.

Kakovosten tisk

Obstojen direktni tisk na majice, mehek na otip in v živahnih barvah. Uporabljamo ekološke barve, primerne tudi za oblačila za otroke. Tisk je enako kakovosten, če naročite potisk ene majice ali pa več tisoč.

Veleprodaja

Za večja naročila majic, kap, vrečk in drugih promocijskih izdelkov se sprehodite po naši veleprodajni spletni trgovini www.gajcom.si.

Izkoristite 10 % pomladni popust: klikni in kopiraj kodo

X