Hoodyji – puloverji s kapuco – tudi z motivi za pare

Hoody, pulover s kapuco, kapucar … Veliko različnih imen za eno zelo priročno in oblačilo, ki je lahko tudi uporabno darilo.

Dizajne za pare, ki jih lahko naročite tudi na kapucarjih, najdete tukaj.

Pulover s kapuco, ki ga v Garderobi najraje uporabljamo, je znamke Awdis. Gre za specializiranega proizvajalca puloverjev, jopic, majic in drugih izdelkov predvsem za prosti čas in šport, ki so namenjeni zlasti promociji. O tem, zakaj so izdelki za promocijo prava izbira za trgovine, kot je Garderoba, smo že večkrat govorili, pa velja dodati tudi na tem mestu.

Izdelki za promocijo so vedno na voljo v veliko barvah in velikostih. Proizvodnja je precej stalna, kar pomeni, da je zagotovljena ponovljivost – enake izdelke v enakih barvnih odtenkih lahko naročate več let zapored. To je zlasti pri spletni prodaji zelo pomembno, saj se stranke navadijo na določeno kakovost. Sama kakovost izdelkov pa je iz istega razloga (ker pričakujemo, da bodo isti ljudje kupovali enake izdelke dlje časa), visoka.

Hoodyji so na voljo seveda tudi veleprodajno. Zlasti če načrtujete svojo blagovno znamko majic in puloverjev za prodajo preko spleta, jih z veseljem priporočamo in vas vabimo, da se nam pridružite v FB skupini: Moja blagovna znamka na majicah.

Več o tisku za večja naročila ali redno sodelovanje si preberite na spletni strani tiskarne Gajcom.

Za več informacij nam pišite.

Garderoba
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.