Shopping Cart

IŠČI

Potrebujete pomoč?

Tel: 0590 125 58

Družbena omrežja

Oblikovanje majic za začetnike

Prenovljena spletna trgovina 2021

www.garderoba.si je spet prenovljena. Upamo, da vam je všeč. Kaj pa je zares novega?

  • zasnovali smo drugačne kategorije, da bi vam pomagali najti pravo darilo hitreje – zdaj lahko izbirate najprej po namenu darila. Zanima nas, kdo praznuje, kaj ga zanima in kaj praznuje – in znotraj teh treh osnovnih kategorij izberite bolj podrobno in hitro boste našli primeren dizajn.
  • partnerski program Teesky smo opremili z veliko novimi možnostmi in s tem tako kupcem kot tudi partnerjem projekt naredili bolj prijazen. Vse grafike, ki jih v naši spletni trgovini ponujajo partnerji, so na voljo tudi v zgoraj omenjenih osnovnih kategorijah. Hkrati pa smo za boljši pregled zasnovali tudi katerogijo Teesky, v kateri lahko takoj vidite, kdo je za vas pripravil določen dizajn in kdo vam pomaga do res dobrega darila. Če vam je projekt zanimiv, vas vabimo, da novosti spremljate na naši FB strani .
  • Znova obujamo tudi blagovno znamko Majce.si, ki ponuja zimzelene grafike, ki najbolj prav pridejo za darila ob rojstnem dnevu. Sledite nam lahko tudi tukaj.
  • Še vedno lahko plačujete na več načinov – s karticami preko spleta, preko bančne transakcije, Paypal, po povzetju ali pa ob osebnem prevzemu z gotovino ali kartico.
  • Prenovljena spletna trgovina obljublja tudi veliko možnosti za posebne akcije. Za začetek si lahko ogledate kategorijo Posebna ponudba. Trudili se bomo, da bo v njej vedno kaj novega in zanimivega po posebej privlačnih cenah.
  • In še najbolj pomemben detajl za konec … Ob vsakem izdelku najdete gumbe za delitev izdelka na družbenih omrežjih. Vljudno vas vabimo, da izdelke delite s svojimi prijatelji in nam tako pomagate doseči več strank.

Hitra izdelava

Za izdelavo potrebujemo 1-2 dni, odvisno od velikosti naročila.

Pošiljamo tudi v tujino
Kvalitetno tiskanje
100% Varno nakupovanje

PayPal / MasterCard / Visa / Maestro

Garderoba