Blog

Nazaj na Blog
nova spletna trgovina garderoba tiskarna majic

Prenovljena spletna trgovina

Nova spletna trgovina garderoba tiskarna majic

www.garderoba.si je spet prenovljena. Upamo, da vam je všeč. Kaj pa je zares novega?

  • zasnovali smo drugačne kategorije, da bi vam pomagali najti pravo darilo hitreje – zdaj lahko izbirate najprej po namenu darila. Zanima nas, kdo praznuje, kaj ga zanima in kaj praznuje – in znotraj teh treh osnovnih kategorij izberite bolj podrobno in hitro boste našli primeren dizajn.
  • partnerski program Teesky smo opremili z veliko novimi možnostmi in s tem tako kupcem kot tudi partnerjem projekt naredili bolj prijazen. Vse grafike, ki jih v naši spletni trgovini ponujajo partnerji, so na voljo tudi v zgoraj omenjenih osnovnih kategorijah. Hkrati pa smo za boljši pregled zasnovali tudi katerogijo Teesky, v kateri lahko takoj vidite, kdo je za vas pripravil določen dizajn in kdo vam pomaga do res dobrega darila. Če vam je projekt zanimiv, vas vabimo, da novosti spremljate na naši FB strani .
  • Znova obujamo tudi blagovno znamko Majce.si, ki ponuja zimzelene grafike, ki najbolj prav pridejo za darila ob rojstnem dnevu. Sledite nam lahko tudi tukaj.
  • Še vedno lahko plačujete na več načinov – s karticami preko spleta, preko bančne transakcije, Paypal, po povzetju ali pa ob osebnem prevzemu z gotovino ali kartico.
  • Prenovljena spletna trgovina obljublja tudi veliko možnosti za posebne akcije. Za začetek si lahko ogledate kategorijo Posebna ponudba. Trudili se bomo, da bo v njej vedno kaj novega in zanimivega po posebej privlačnih cenah.
  • In še najbolj pomemben detajl za konec … Ob vsakem izdelku najdete gumbe za delitev izdelka na družbenih omrežjih. Vljudno vas vabimo, da izdelke delite s svojimi prijatelji in nam tako pomagate doseči več strank.

Deli to objavo

Nazaj na Blog
V košarici ni izdelkov!
0
X
NOVI DELOVNI ČAS ZA PREVZEM: pon – pet 7h do 16.30 na naslovu: Pot heroja Trtnika 45, Ljubljana