Unikatne majice za nosečnice

Unikatne majice za nosečnice

so izdelane iz kakovostnega elastičnega bombaža, ki je enostaven za vzdrževanje, predvsem pa izjemno prijeten za nošenje. Pri strani smo ob trebuščku dodali tanko elastiko, zaradi katere se bo majica prilagajala velikosti trebuščka in bo dolgo uporabna.

Majico lahko naročite zase. Lahko pa je seveda tudi za darilo.

Na voljo je v več barvah in velikostih, izbira velikosti pa je zelo enostavna – preprosto naročite enako velikost kot jo je nosečka nosila pred nosečnostjo ali eno velikost večjo. Majice so elastične in ne boste veliko zgrešili.

Velikosti majic za nosečnico

Oblikuj dizajn za majico po svoje

Potisk lahko oblikujete sami – enostavno v spletnem oblikovalcu uporabite že pripravljene motive in jih kombinirajte z napisi. Lahko dodate svoje fotografije, možnosti so neomejene.

Unikatna nosečniška majica

Dizajni za nosečnice

Če želite, pa pobrskajte med motivi, ki smo jih že pripravili in enostavno naročite nosečniško tuniko z že pripravljenim motivom.

Mehek in obstojen potisk na majice

Potisk na nosečniške tunike mora biti ekološki in človeku prijazen. Tako kot pazimo, da za izdelavo tunik uporabljamo samo zdrave in kakovostne materiale, poskrbimo tudi za to, da je tisk neoporečen. Barve, ki jih uporabljamo, so primerne tudi za oblačila za dojenčke. Izdelki nimajo vonja in na njih ni ničesar, kar bi vam lahko škodovalo.

Dtg tiskanje majic garderoba
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.