Vaša košarica

POGLEJ

Potrebujete pomoč?

Tel: 0590 125 58

Družbena omrežja

Unikatne majice za nosečnice

Unikatne majice za nosečnice

so izdelane iz kakovostnega elastičnega bombaža, ki je enostaven za vzdrževanje, predvsem pa izjemno prijeten za nošenje. Pri strani smo ob trebuščku dodali tanko elastiko, zaradi katere se bo majica prilagajala velikosti trebuščka in bo dolgo uporabna.

Majico lahko naročite zase. Lahko pa je seveda tudi za darilo.

Na voljo je v več barvah in velikostih, izbira velikosti pa je zelo enostavna – preprosto naročite enako velikost kot jo je nosečka nosila pred nosečnostjo ali eno velikost večjo. Majice so elastične in ne boste veliko zgrešili.

Velikosti majic za nosečnico

Oblikuj dizajn za majico po svoje

Potisk lahko oblikujete sami – enostavno v spletnem oblikovalcu uporabite že pripravljene motive in jih kombinirajte z napisi. Lahko dodate svoje fotografije, možnosti so neomejene.

Dizajni za nosečnice

Če želite, pa pobrskajte med motivi, ki smo jih že pripravili in enostavno naročite nosečniško tuniko z že pripravljenim motivom.

Mehek in obstojen potisk na majice

Potisk na nosečniške tunike mora biti ekološki in človeku prijazen. Tako kot pazimo, da za izdelavo tunik uporabljamo samo zdrave in kakovostne materiale, poskrbimo tudi za to, da je tisk neoporečen. Barve, ki jih uporabljamo, so primerne tudi za oblačila za dojenčke. Izdelki nimajo vonja in na njih ni ničesar, kar bi vam lahko škodovalo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

1 × 2 =

Brezplačna dostava nad 40 eur.

Varen spletni nakup

Kakovosten tisk

VELEPRODAJA

SLEDITE NAM

KONTAKT

Logo mežik

©  Vse pravice pridržane. 1993- 2023 Gajcom d.o.o.

Načini plačila
nacini placila

Garderoba
ocena trgovine4.90 / 5
ocena izdelka4.84 / 5