Shopping Cart

IŠČI

Potrebujete pomoč?

Tel: 0590 125 58

Družbena omrežja

Sitotisk gajcom garderoba

VIZIJA Garderoba

V Garderobi se zavedamo, da je potiskana majica odraz tistega, ki jo podarja. Vsi sodelavci skrbimo za to, da naše stranke z darilom iz Garderobe naredijo zares dober vtis. Svoje delo opravljamo z navdušenjem, domišljijo in predvsem predano.

Naše POSLANSTVO je skrb za dobro počutje in veselje do dela, saj tako oblikujemo sproščeno delovno okolje in ustvarjalno ekipo.

UNIKATNO POTISKANE MAJICE lahko naročite preko našega orodja za oblikovanje. Preprosto naložite svojo sliko ali sliko prijatelja/prijateljice, mi pa bomo masko še isti dan potiskali. Tisk je obstojen, zato jih boste lahko prali v pralnem stroju. Na voljo so tudi v večjih količinah, recimo za podjetja in klube.

PRIPRAVILI smo že nekaj dizajnov, mogoče vam bo kakšen všeč.

Med našimi predlogi lahko pobrskate tukaj. Vedno smo veseli vaših predlogov – svoje želje nam sporočite na mail in morda pripravimo še kak nov dizajn za redno ponudbo.

Med drugim so zanimivi motivi, ki so jih pripravili naši Teesky partnerji, recimo Mlekarna Krepko vam omogoča, da si izberete svojo 100% besedo.

Ekipa, ki skrbi za vaše fizično in čustveno zdravje, Complete life je pripravila majice z napisom I AM Complete. Tudi zelo primerno darilo v tem času.

Vse majice seveda lahko izdelamo tudi v večjih količinah. Naročite jih lahko tukaj ali pa nam pošljite mail na info@garderoba.si

Brezplačna dostava nad 40 eur.

Dostavljamo s Pošto Slovenije. Običajno odpošljemo naročila naslednji delovni dan.

Varen spletni nakup

PayPal / MasterCard / Visa / Maestro

Kakovosten tisk

Obstojen tisk, mehek na otip in v živahnih barvah. Uporabljamo ekološke barve in tiskamo na kakovostne izdelke.

Veleprodaja

Za večja naročila se sprehodite po naši veleprodajni spletni trgovini www.gajcom.si.

Garderoba