Vaša košarica

IŠČI

Potrebujete pomoč?

Tel: 0590 125 58

Družbena omrežja

VIZIJA Garderoba

V Garderobi se zavedamo, da je potiskana majica odraz tistega, ki jo podarja. Vsi sodelavci skrbimo za to, da naše stranke z darilom iz Garderobe naredijo zares dober vtis. Svoje delo opravljamo z navdušenjem, domišljijo in predvsem predano.

Naše POSLANSTVO je skrb za dobro počutje in veselje do dela, saj tako oblikujemo sproščeno delovno okolje in ustvarjalno ekipo.

UNIKATNO POTISKANE MAJICE lahko naročite preko našega orodja za oblikovanje. Preprosto naložite svojo sliko ali sliko prijatelja/prijateljice, mi pa bomo masko še isti dan potiskali. Tisk je obstojen, zato jih boste lahko prali v pralnem stroju. Na voljo so tudi v večjih količinah, recimo za podjetja in klube.

PRIPRAVILI smo že nekaj dizajnov, mogoče vam bo kakšen všeč.

Vedno smo veseli vaših predlogov – svoje želje nam sporočite na mail in morda pripravimo še kak nov dizajn za redno ponudbo. Pišite nam.

Med drugim so zanimivi motivi, ki so jih pripravili naši Teesky partnerj.

Vse majice seveda lahko izdelamo tudi v večjih količinah. Naročite jih lahko tukaj ali pa nam pošljite mail na [email protected]

Brezplačna dostava nad 40 eur.

Majice in druge izdelke dostavljamo s Pošto Slovenije. Običajno odpošljemo pakete naslednji delovni dan po potrditvi naročila.

Varen spletni nakup

Naročila preko spletne trgovine lahko varno plačate s karticami PayPal / MasterCard / Visa / Maestro, ali pa preko spletne banke.

Kakovosten tisk

Obstojen direktni tisk na majice, mehek na otip in v živahnih barvah. Uporabljamo ekološke barve, primerne tudi za oblačila za otroke. Tisk je enako kakovosten, če naročite potisk ene majice ali pa več tisoč.

Veleprodaja

Za večja naročila majic, kap, vrečk in drugih promocijskih izdelkov se sprehodite po naši veleprodajni spletni trgovini www.gajcom.si.