Vaša košarica

IŠČI

Potrebujete pomoč?

Tel: 0590 125 58

Družbena omrežja

Izdelek ni več na voljo

Naleteli ste na izdelek, ki v spletni trgovini ni več na voljo. To se občasno zgodi.

Pišite nam. Mogoče vam ga lahko še vedno dobavimo.

Izdelek ni več na voljo,

za to je lahko več razlogov:

  • zaradi preglednosti spletne trgovine redno čistimo ponudbo. Včasih kakšen izdelek tudi umaknemo. To ne pomeni, da ga ni več možno kupiti – sporočite nam, kaj potrebujete.
  • izdelek mogoče dejansko ni več na voljo, ponudba na trgu se redno spreminja. Lahko pa poiščemo kaj podobnega za vas.
  • Morda smo grafiko umaknili zaradi poteka avtorskih pravic. Veliko nam pomeni, da imamo z avtorji dobre odnose. Če dogovor za prodajo ni več aktualen, dizajna ne prodajamo več niti preko spleta niti ob osebnem naročilu. Če vam je resnično pomembno, da ta dizajn dobite, pa lahko posebej za vas povprašamo avtorja še za en kos. Skoraj vedno se najde kakšna rešitev.
Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Brezplačna dostava nad 40 eur.

Majice in druge izdelke dostavljamo s Pošto Slovenije. Običajno odpošljemo pakete naslednji delovni dan po potrditvi naročila.

Varen spletni nakup

Naročila preko spletne trgovine lahko varno plačate s karticami PayPal / MasterCard / Visa / Maestro, ali pa preko spletne banke.

Kakovosten tisk

Obstojen direktni tisk na majice, mehek na otip in v živahnih barvah. Uporabljamo ekološke barve, primerne tudi za oblačila za otroke. Tisk je enako kakovosten, če naročite potisk ene majice ali pa več tisoč.

Veleprodaja

Za večja naročila majic, kap, vrečk in drugih promocijskih izdelkov se sprehodite po naši veleprodajni spletni trgovini www.gajcom.si.