Kakovostne majice za unikatni potisk

KAKŠNA JE KAKOVOSTNA MAJICA?

Včasih kupujemo majico za “enkratno priložnost”, recimo za dekliščino ali fantovščino, za rojstni dan, ali pa za zaključni izlet v šoli ali v klubu. In pravimo, da je lahko majica ena taka čisto poceni, saj se bo oblekla samo enkrat … Ampak to je le redko res. Ko jo dobite v roke, si želite kakovostne majice.

Kaj pa dejansko pomeni kakovosta majica?

1. material majic

Izbira materiala je pomembna, najbolj pogosto se kupci odločajo za 150 do 190 gramski bombaž ali pa nekoliko tanjši material z dodatki, kot je recimo elastan. Med 150 in 190 grami so debeline majic, ki jih poleti lahko nosite, pozimi pa vam prav pridejo kot spodnje majice.Z vidika vzdrževanja je to gramatura, ki zagotavlja, da bo majica dolgo časa ostala lepa, predvsem pa jo je zelo enostavno vzdrževati. Lahko jo samo zložite ali pa na hitro polikate, saj se ne mečka pretirano.

2. krojenje in šivanje majic

Krojenje ključno vpliva na to, kako vam bo majica pristajala. Promocijske znamke, ki jih uporablja tudi Garderoba, so znane po tem, da uporabljajo sicer zelo standarne in preskušene kroje, ki pa se izjemno lepo prilegajo večini postav.Ste že imeli v omari kakšno majico, ki se je po prvem pranju v stranskih šivih zasukala? Da šiv ni več bil čisto ob strani, ampak se je na eni strani pomaknil naprej, na drugi strani pa nazaj? Tako majico je zelo zoprno likati in zlagati, pa tudi ko jo oblečemo, imamo čuden občutek, da vse nekam štrli … Taka majica ni pravilno odrezana, zato se material krči po različnih dolžinah in pride do tega zamika. Ta pojav je pogostejši pri majicah iz tanjšega materiala. Zakaj? Ker so te majice cenejše in se porabi ves material, tudi če je na koncu narobe krojen … Zato priporočamo materiale nad 150 grami debeline.

3. modeli, barve in velikosti majic

Večina proizvajalcev ponuja majice in druge izdelke (puloverje, jopice …) v več modelih. Osnovni modeli majic so: moški (običajno unisex), moški oprijet model, ženski teliran model, otroški model (včasih je za deklice drugačen kot za dečke, običajno pa je otroška majica unisex). Klasični različici majic sta še kratek in dolg rokav, obstaj seveda majica brez rokavov (z naramnicami), lahko ima majica polo ovranik, manj pogosto pa še v-izrez, povečan izrez pri ženskih majicah in drugo.Večina modelov obstaja v več barvah, praktično vsi modeli so na voljo najmanj v črni in beli barvi. Nekateri modeli ponujajo tudi po 50 in več različnih barv. Če kdaj iščete prav konkreten odtenek majic, imamo sistem, po katerem lahko iščemo določen odtenek majic med različnimi proizvajalci. Več o tem: [email protected]. Sicer je izbira barv pri nas omejena na osnovne, vendar modne in zelo uporabne barve – želeli smo vam olajšati izbiro barv pri nakupu daril.Modeli, ki jih uporabljamo v Garderobi, so evropskih velikosti, običajno so majice za odrasle v velikostih od S do XXL, nekateri modeli obstajajo tudi XS in celo XXS, pa seveda povečane številke vse do 6XL. Nekatere imamo na zalogi ostale lahko naročimo posebej za vas.

V Garderobi uporabljamo majice priznanih proizvajalcev, ki so jih dodobra preskusile tudi naše stranke. Odzivi so zelo pozitivni, tako da lahko trdimo, da so majice kakovostne. Če pa ste si vendarle zaželeli kak drug model oz. drugega proizvajalca majic, nam sporočite svoje želje. Namreč sodelujemo z veliko različnimi proizvajaci in lahko dobavimo majice večine svetovno priznanih promocijskih znamk.

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.