Osebni prevzem majic v Garderobi 2023

Naročili ste majico preko spleta. Kaj sedaj?

Odkar smo zaprli tiskarno v Koloseju, nas to pogosto vprašate. Vse skrbi pa so dejansko odveč, ker naše prevzemno mesto v Vevčah deluje povsem normalno. Za prevzeme smo vam na voljo od ponedeljka do petka med 7h in 16.30. 

Naslov: Pot heroja Trtnika 45, 1000 Ljubljana, parkirna mesta so na voljo pred našim vhodom.

Zakaj Vevče?

Tiskarna Gajcom v Vevčah deluje že skoraj 30 let. Pred 10 leti smo se odločili, da se približamo širši publiki in odpremo poslovalnico v Koloseju. Poimenovali smo jo Garderoba in tudi odprli podjetje s tem imenom. Tam smo postavili pravo malo tiskarno, vajeni ste bili, da pridete, se pogovorite z enim od naših sodelavcev in sodelavk, ki vam tudi pomaga pripraviti grafiko za majico, potem pa naročite in se dogovorite, kdaj pridete naročeno iskat. No, zdaj je to vse skupaj precej podobno, samo da se odvija v Gajcomu; spletna trgovina www.garderoba.si je namreč last podjetja Gajcom d.o.o.

Kako poteka osebno naročanje?

Zaželeno je, da svoj prihod najavite na mail [email protected] ali nas pokličete na 0590 12 558, da vas bomo pričakovali. Delo smo namreč organizirali malce drugače kot v Koloseju. Tam ste prihajali naročat samo po eno majico ali nekaj majic, običajno manjše količine. Tiskarna Gajcom pa je predvsem veleprodajna tiskarna, tu se vrstijo tudi sestanki za večje količine, in radi vidimo, da se naše stranke razporedijo čez dan, tako da se lahko vsaki zares povsem posvetimo. Če naročate samo eno majico, ste nam enako pomembni kot nekdo, ki naroča več tisoč majic. Radi si vzamemo čas za vse.

Kdaj lahko prevzamem svoje naročilo?

Ste že naročili majico preko spletne trgovine? Odlično! V tem primeru vas bomo obvestili, ko bo majica pripravljena za prevzem in se lahko oglasite, kadar boste želeli (seveda v našem delovnem času, med 7h in 16.30). 

Ste naročili preko e-maila? Po e-mailu vam bomo sporočili, ko bo majica pripravljena, in jo boste lahko prevzeli.

Potrebujete pomoč pri oblikovanju?

Tudi v tem primeru se lahko oglasite, je pa zaželeno, da grafike oz. vsaj želje, kaj boste potrebovali, prej pošljete na mail [email protected] in se tudi okvirno dogovorite, kdaj se boste oglasili, da dorečemo vse glede tiska. 

Kako dolgo traja, da je majica potiskana?

Potem ko je vse dorečeno glede tiska, gre vaša majica v čakalno vrsto v tiskarno. Sam postopek tiska traja najmanj 30 minut (tiskanje in sušenje), to je tehnološki del tiska, ki se mu ne moremo izogniti – je nujen, da dobimo lep odtis in pralno obstojno majico. Seveda pa so naši stroji precej zasedeni, tako da majice ne pridejo na vrsto takoj, ampak morajo počakati – običajno dnevna naročila potiskamo v naslednjem delovnem dnevu.

Če majico potrebujete “takoj”, nam povejte – preverili bomo, kaj lahko naredimo in se nadvse potrudili, da vam ustrežemo.

Če se nam ne mudi tako zelo, nam vseeno zaupajte, kdaj majico najpozneje potrebujete – zato, da ne bomo po nepotrebnem hiteli in hkrati zato, da ne bomo slučajno preveč zavlekli izvedbe. Res si želimo, da dobite takšne majice, kot ste si jih zamislili takrat, ko jih potrebujete.

In kje nas zares najdete?

Naš naslov je Gajcom d.o.o., Pot heroja Trtnika 45, 1000 Ljubljana. Nahajamo se pri Papirnici Vevče, tik ob čudoviti Ljubljanici – k nam se pride po požarnih stopnicah desno ob stavbi. Tik pred našim vhodom vas čakajo tri rezervirana parkirna mesta. 

Ste nas obiskali na invalidskem vozičku? Pokličite nas na 01 54 22 300 in pridemo vas iskat z dvigalom.

Ste prišli z otrokom, ki vam spi v avtu in ga ne želite pustiti samega? Pokličite nas in naročeno vam prinesemo na parkirišče.

Vam je neprijetno priti po požarnih stopnicah? Pokličite nas, prišli vas bomo iskat po notranjih stopnicah.

Imate s seboj psa? Brez težav ga pripeljite s sabo, pri nas so psi vedno dobrodošli.

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.