Vaša košarica

IŠČI

Potrebujete pomoč?

Tel: 0590 125 58

Družbena omrežja

Valentinovo

Majica za tretji zmenek.

Na prvi zmenek boste nesli vrtnico, kajne? Če ste bolj pogumni, mogoče kakšen drug cvet. Razen, če sta na prvem zmenku pristala naključno, potem je cvet na vrsti za drugi zmenek.

Drugi zmenek – nekaj boste plačali. Vstopnico, večerjo, pijačo … In tretji zmenek? Resnost zveze kliče po resno domišljenem darilu.

Če sta prva dva zmenka minila prehitro in ste mogoče preveč govorili o sebi in premalo poslušali, potem si lahko za darilo omislite skodelico.

Če pa ste bili pozoren poslušalec in opazovalec, se morda počutite dovolj pogumne za majico … Kaj morate vedeti, da lahko na tretjem zmenku podarite majico? Vse informacije lahko pridobite na prvem in drugem zmenku.

  • ocenite velikost. Če ste v dvomih, vam lahko pomagamo.
  • veste, katero barvo najbolj obožuje? Pomembna je predvsem barva oblačil. In ne, ni nujno, da je njena/njegova najljubša barva ta, v katero se je oblekla/oblekel na drugem zmenku.
  • nekaj zanimivega se vama je zagotovo zgodilo. Je kdo od vaju stopil v lužo? sta božala konje in ugotovila, da oba obožujeta živali? imata zabavno fotografijo? Iz takšnih informacij in vizualnih materialov 😉 lahko sestavimo enkratno majico. Pomagali vam bomo pri oblikovanju.

Unikatna majica za zaljubljeno darilo

Marsikaj lahko sestavite sami v programu za oblikovanje v spletni trgovini. Če se vam zatakne, nam pa pišite.

Nekaj dizajnov smo vam pa že pripravili – saj tudi za pravilen izbor morate imeti nekaj smisla in posluha, tako da so unikati tudi to – majice z dizajni, ki jih že najdete v spletni ponudbi. Če bi želeli pri dizajnih kaj spremeniti, pa tudi sporočite. Bomo pomagali.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Brezplačna dostava nad 40 eur.

Majice in druge izdelke dostavljamo s Pošto Slovenije. Običajno odpošljemo pakete naslednji delovni dan po potrditvi naročila.

Varen spletni nakup

Naročila preko spletne trgovine lahko varno plačate s karticami PayPal / MasterCard / Visa / Maestro, ali pa preko spletne banke.

Kakovosten tisk

Obstojen direktni tisk na majice, mehek na otip in v živahnih barvah. Uporabljamo ekološke barve, primerne tudi za oblačila za otroke. Tisk je enako kakovosten, če naročite potisk ene majice ali pa več tisoč.

Veleprodaja

Za večja naročila majic, kap, vrečk in drugih promocijskih izdelkov se sprehodite po naši veleprodajni spletni trgovini www.gajcom.si.