Valentinovo

Majica za tretji zmenek.

Na prvi zmenek boste nesli vrtnico, kajne? Če ste bolj pogumni, mogoče kakšen drug cvet. Razen, če sta na prvem zmenku pristala naključno, potem je cvet na vrsti za drugi zmenek.

Drugi zmenek – nekaj boste plačali. Vstopnico, večerjo, pijačo … In tretji zmenek? Resnost zveze kliče po resno domišljenem darilu.

Če sta prva dva zmenka minila prehitro in ste mogoče preveč govorili o sebi in premalo poslušali, potem si lahko za darilo omislite skodelico.

Če pa ste bili pozoren poslušalec in opazovalec, se morda počutite dovolj pogumne za majico … Kaj morate vedeti, da lahko na tretjem zmenku podarite majico? Vse informacije lahko pridobite na prvem in drugem zmenku.

  • ocenite velikost. Če ste v dvomih, vam lahko pomagamo.
  • veste, katero barvo najbolj obožuje? Pomembna je predvsem barva oblačil. In ne, ni nujno, da je njena/njegova najljubša barva ta, v katero se je oblekla/oblekel na drugem zmenku.
  • nekaj zanimivega se vama je zagotovo zgodilo. Je kdo od vaju stopil v lužo? sta božala konje in ugotovila, da oba obožujeta živali? imata zabavno fotografijo? Iz takšnih informacij in vizualnih materialov 😉 lahko sestavimo enkratno majico. Pomagali vam bomo pri oblikovanju.

Unikatna majica za zaljubljeno darilo

Marsikaj lahko sestavite sami v programu za oblikovanje v spletni trgovini. Če se vam zatakne, nam pa pišite.

Nekaj dizajnov smo vam pa že pripravili – saj tudi za pravilen izbor morate imeti nekaj smisla in posluha, tako da so unikati tudi to – majice z dizajni, ki jih že najdete v spletni ponudbi. Če bi želeli pri dizajnih kaj spremeniti, pa tudi sporočite. Bomo pomagali.

Couples that fart together stay together preview

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Garderoba
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.