Vaša košarica

IŠČI

Potrebujete pomoč?

Tel: 0590 125 58

Družbena omrežja

Majice za fantovščino in dekliščino

Majice za fantovščino in dekliščino

Organizirate fantovščino in dekliščino?

Se boste oblekli v enake majice?

To je pametna odločitev. Skupinske majice vas bodo povezale. Tudi če se čisto vsi med sabo še ne poznate najbolj, boste v enakih majicah hitro postali uigrana ekipa. In če bo šla kakšna od vaših planiranih traparij malo predaleč, vas znajo skupinske majice obvarovati. Hitreje se boste “prešteli” in hitreje boste opazili, če bo kdo kam “zataval”. Sicer alkohol in podobne zadeve odsvetujemo, ampak saj vsi vemo, a ne … ?

Majice za fantovščino in majice za dekliščino lahko naročite skupaj.

Sploh če boste praznovali na isti dan, in če boste kakorkoli usklajeni, je to lahko zanimivo. Seveda lahko naročite tudi samo majice za fantovščino in prav tako samo majice za dekliščino.

Vemo, da boste verjetno želeli za ženina in nevesto drugačno majico – majica bo druge barve in drugače potiskana. To ni noben problem.

Majice za fantovščino in dekliščino naročite vsaj en teden pred velikim dogodkom. Tako nam boste omogočili, da za vas pripravimo vse tako, kot je treba. Če pa ste na majice pozabili in jih naročate tik pred dogodkom, brez skrbi, bomo tudi uredili.

Potisk lahko izberete med našimi ponujenimi dizajni. Lahko pa seveda potiskamo čisto po vaših željah.

Banner-dekliscina-naslovna
DEKLIŠČINAKOLIČINSKI POPUSTIKLIKNI TUKAJ
Banner-fantovscina-naslovna
FANTOVŠČINAKOLIČINSKI POPUSTIKLIKNI TUKAJ

Najbolj Prodajane majice za dekliščino in fantovščino

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Brezplačna dostava nad 40 eur.

Majice in druge izdelke dostavljamo s Pošto Slovenije. Običajno odpošljemo pakete naslednji delovni dan po potrditvi naročila.

Varen spletni nakup

Naročila preko spletne trgovine lahko varno plačate s karticami PayPal / MasterCard / Visa / Maestro, ali pa preko spletne banke.

Kakovosten tisk

Obstojen direktni tisk na majice, mehek na otip in v živahnih barvah. Uporabljamo ekološke barve, primerne tudi za oblačila za otroke. Tisk je enako kakovosten, če naročite potisk ene majice ali pa več tisoč.

Veleprodaja

Za večja naročila majic, kap, vrečk in drugih promocijskih izdelkov se sprehodite po naši veleprodajni spletni trgovini www.gajcom.si.