Težave pri naročanju?

Ste tudi vi poskušali kaj naročiti pri nas, pa ni šlo?

Prijazna stranka je v nedeljo pozno popoldne javila, da se majice Pav ne da naročiti – no, res se je ni dalo, ampak samo zaradi tehnične napake v spletni trgovini, ki smo jo takoj odpravili. Čisto slučajno se je tako lepo vse poklopilo, da smo ta problem v nekaj minutah rešili v nedeljo zvečer. Stranka je tako v miru naročila, v ponedeljek pa bomo v tiskarni naročilo uredili.

Zdaj se da Pava spet lepo naročiti. Ekipa Garderobe in Mandale bomo veseli vsakega naročila. Tisti, ki jim boste majico s Pavom namenili, pa bodo tudi zagotovo zadovoljni z vašo izbiro.

Če tudi vas v naši spletni trgovini kaj “zafrkava” ali pa česa ne najdete, nam pa le sporočite.

Pišite nam na [email protected],

pustite sporočilo na messenger

ali pa nas pokličite, če je ura nekje med našim delovnikom (od ponedeljka do petka med 7h in 16.30) na 0590 12 558 ali 01 54 22 300 ali 051 642 771.

Spletno trgovino smo izdelali sami in tudi sami skrbimo zanjo – tako da smo veseli vsakega opozorila, saj nam s tem omogočite, da trgovino hitreje izboljšujemo.

Srčna hvala vsem, ki nam s povratnimi informacijami pomagate, da se izboljšujemo, in z naročili omogočate, da smo in da smo vedno boljši.

Prav nam pridejo informacije:

  • če kakšnega izdelka ne najdete (hitro), čeprav veste, da obstaja
  • če kakšnega izdelka res ni, pa bi ga želeli naročiti
  • če se kakšnega izdelka ne da naročiti, ker recimo spletna trgovina zanj ne ponudi izbire barv ali velikosti majic, ali pa je kaj drugega narobe
  • če ste opazili napakico ali napako v spletni trgovini.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Garderoba
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.