Tisk na majice Ljubljana

Personalizacija-in-unikatni-potiski-na-majicah

V Gajcomu in Garderobi zelo neradi govorimo o sebi, zato smo še toliko bolj veseli, ko nas predstavijo drugi 🙂 Tale zapis je za nas pripravila revija Računalniške novice.


Več o mehkem tisku na majice si lahko preberete tu

Tisk na majice Ljubljana

Tiskarna majic Gajcom ni običajna tiskarna. V njej se ne tiska na papir, ampak na majice, puloverje, jakne, vrečke in podobne, praktično na vse tekstilne izdelke. V Gajcomu majice z veseljem preskušajo že lepo vrsto let. Izdelke odlično poznajo in znajo svetovati, kateri bodo najprimernejši za vas. Z majicami oskrbujejo turistične destinacije, gostince, proizvodna podjetja (delovna oblačila), spletne trgovine, ki s pomočjo njihovih izdelkov in tiska zasnujejo svojo blagovno znamko na majicah, pa tudi vse, ki radi za rojstni dan podarite zanimivo unikatno majico.

Za slednje skrbi njihova blagovna znamka garderoba.si. Mogoče ste kdaj obiskali njihovo tiskarno Garderoba v ljubljanskem Koloseju? No, ta trgovina je zdaj zaprta – delujejo pa nemoteno naprej v Vevčah v Ljubljani. Tisk na majice Ljubljana ali pa Tisk na majice Ljubljana BTC sta še vedno najbolj pogosti ključni besedi, pod katerima jih boste našli – in še vedno so v Ljubljani.

Spletna trgovina za potiskana osebna darila, predvsem so to personalizirane in unikatne majice

Ekipa Garderoba.si v Vevčah v Ljubljani skrbi za dobro zalogo kakovostnih majic, pa tudi drugih izdelkov, ki jih je mogoče potiskati, in so primerni za zanimiva in uporabna darila, recimo skodelice, vrečke, kape, puloverji in dežniki. Pri tem je kakovost izdelkov in tiska enaka, če potrebujete samo en izdelek za darilo za rojstni dan ali pa več tisoč izdelkov za promocijska darila ali za nadaljnjo prodajo. V spletni trgovini Garderoba.si si lahko ogledate tudi ideje za potiske za darila za dekliščino, fantovščino, poslovne in osebne praznike, rojstne dneve in ostale posebne priložnosti, z največjo predanostjo pa potiskajo tudi unikate – celo fotografije. Tudi unikatno potiskane izdelke lahko naročite preko spleta. Če potrebujete pomoč pri oblikovanju, pa jim pišite na e-mail [email protected] ali jih pokličite.

Dobava in tisk majic na enem mestu

Kakovost je na prvem mestu, kar pa ne pomeni, da v Gajcomu niso poskrbeli za ugodne cene. Njihov tisk je obstojen, elastičen in mehek na otip. Tisk bo še dolgo ostal lep, zato se spodobi, da se tiska na kakovostne majice, ki jih v tiskarni Gajcom izbirajo na podlagi dolgoletnih izkušenj – vedno z mislijo, da morajo predvsem ustrezati kupcem. Gajcom majice dolgo ostanejo lepe, predvsem pa jih je res prijetno nositi. Najdete jih v spletni trgovini www.gajcom.si, ogledate pa si jih lahko tudi v živo v njihovem razstavnem prostoru v Vevčah.

Kakovost izdelkov in tiska v Gajcomu je zlasti primerna za vse, ki si želite prodajati svojo blagovno znamko majic preko spleta. Pri snovanju tega in vseh fazah od dobave majic in tiska, pa do pakiranja in distribucije, vam bodo lahko pomagali. Za informativni sestanek se lahko najavite med tednom med 9h in 15h na e-mail [email protected].

Ste vedeli, da je na majice mogoče tiskati v več različnih tehnikah tiska? V Gajcomu so izbrali tehnike, ki so zagotovo obstojne.

Ko potrebujete manjšo količino majic ali unikate, se majice tiska digitalno. Tisk pa je enako obstojen kot klasičen sitotisk – barve so elastične, žive in obstojne. Takemu tisku pravijo DTG, gre pa za posebne tiskalnike, ki slike potiskajo direktno na majico. Potiskajo lahko večbarvne grafike in napise, omejitev praktično ni. Če si boste zaželeli večjo serijo majic, lahko iste grafike potiskajo zelo ugodno tudi na večjih strojih v tehniki sitotisk – cenovno je to bolj ugodno, kakovost pa seveda zagotovljena.

Tako zelo so prepričani v svoje barve in stroje, da jih ponujajo tudi drugim tiskarjem, ki tiskajo na majice (sitotisk, DTG, sublimacija, folija). Vse materiale imajo ves čas na zalogi v skladišču Ljubljani. Če tudi vas zanima, kako se tiska na majice, se lahko preko portala www.gajcom.si v razdelku za tiskarje celo prijavite na tečaj tiska.

Kvaliteten tisk na majice je osnovno vodilo Garderobe in Gajcoma.

Dobrodošli v Garderobi in Gajcomu.


Tisk majic garderoba
Tisk na majice Ljubljana

Tisk majic gajcom

Majice za dekliščine in fantovščine

Ko naročate več majic hkrati, izkoristite količinske popuste. Lep primer skupinskih majic, ko vam že pripada količinski popust, so majice za dekliščine in fantovščine. Enostavno naročite preko spletne trgovine in v košarici bo obračunan količinski popust.

Hiter tisk majic za rojstni dan

Ko potrebujete majico, dve ali več na hitro, naročite preko www.garderoba.si. Izdelke imamo na zalogi in jih tiskamo sproti.

Tisk na majice Ljubljana BTC

Garderoba tiskarna majic

Banner-garderoba-oblikuj-po-svoje
Unikatno potiskane skodelice

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Garderoba
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.