Nina in Nande

Nina in Nande v Garderobi

Dve kolekciji izdelkov v podporo Nini in Nandetu sta vam na voljo v naši spletni trgovini.
 1. Bolj uradna “uniforma” vam ponuja elegantne bele puloverje s kapuco, majice in skodelice. Potisk napisa Nina in Nande z zlato barvo in pa tri barve silhuete prikupnega pernatega para pričarajo zabavne in hkrati elegantne izdelke, idealne za darilo ljubiteljem živali.  Vsi izdelki so potiskani na obeh straneh, kar hkrati pomeni malce višjo ceno ter tudi večji prispevek za Nino in Nandeta.
 2. Na željo otrok smo pripravili tudi kolekcijo s fotografijo Nine in Nandeta, ki je na voljo na več barvnih izdelkih. Tako lahko izbirate med puloverji, majicami (tudi otroškimi), nahrbtniki, vrečkami in skodelicami. Na vseh teh izdelkih je potisk samo na eni strani, kar pomeni, da so izdelki bolj cenovno dostopni, čeprav je potisk v barvah. Seveda je v ceno vštet tudi vaš prispevek za Nino in Nandeta.

Prispevek za Nino in Nandeta

Z nakupom izdelkov Nina in Nande preko naše spletne trgovine prispevate tudi v sklad za priboljške Nino in Nandeta. Kaj Nini in Nandetu najbolj tekne? O tem se lahko prepričate marsikatero sobotno dopoldne na ljubljanski tržnici, kjer se Nina in Nande mirno sprehajata med stojnicami in ljudmi. Tam se lahko tudi slikate z njima in poklepetate z njunima človekoma. Sicer pa, da vam potešimo radovednost, Nina in Nande najraje jesta:
 • solato
 • praktično vse vrste zelenjave, ki jo jemo tudi ljudje, najraje pa recimo zelenje redkev in koruzni šrot. 
 • nanduji so vsejedi, jedo podobno kot kokoši.
 • tekne jim tudi sadje, najraje imajo grozdje in maline. O malinah boste več izvedeli na Kmetiji Cetin, kjer za vas pripravljajo slastne marmelade in veliko zanimivih informacij o malinah.
 • vsejedci potrebujejo tudi proteine, za uravnoteženo prehrano tako nanduji na Kmetiji Cetin dobijo tudi pasje brikete.
To je seveda samo nekaj hitrih informacij, ki smo si jih zapomnili tiskarji :), za več se pozanimajte sami.

Premiera dokumentarnega filma Nina in Nande

27.1.2023 Pro7 premierno prikazuje dokumentarni film Nina in Nande. Slovenska in evropska javnost z nestrpnostjo pričakuje zgodbo o povezanosti med ljudmi in živalmi. Snemanje dokumentarnega filma nina in nande

Nova kolekcija Nina in Nande

 • za otroke
 • za darila
 • za družinski sprehod
Novi izdelki vključujejo:
 • majice za otroke in za odrasle v barvah
 • mehke bombažne nahrbtnike v več barvah
 • velike bombažne torbe v treh barvah, v katere boste lahko pospravili vse, kar potrebujete na sprehodu z otroki.
 • skodelice z barvnimi ročaji
Nina in nande kolekcija v barvah

Nina in Nande skodelice in priponke

Nina in nande skodelice in priponke

Nina in Nande puloverji

so na voljo v beli barvi s tremi barvnimi kombinacijami potiska. Pulover je izjemno mehek in prijeten za nošenje, naša premium kakovost. Kroj je unisex. Če kupujete za žensko, naročite eno ali dve velikosti manjši pulover. Potisk je pripravljen po specifičnih navodilih oblikovalca in marketinškega čarodeja Sama, ki s svojimi predlogi osvaja srca znanih ljudi širom sveta. Prepričani smo, da bo tudi njegova zgodba z Nino in Nandetom všeč njunum navdušencem po vsem svetu. Pulover nina in nande moder

Nina in Nande majice

Nina in Nande majice so bele, unisex kroj in izdelane iz kakovostnega bombaža. So ravno prav debele, da se ne vidi skozi in da jih je enostavno vzdrževati. In ravno prav tanke, da jih boste lahko nosili celo leto. Unikatno potiskane majice, naročene preko spletne trgovino www.Garderoba.si so potiskane po naročilu in sicer v treh barvnih kombinacijah: sijajna zlata, sijajna zlata z modro in sijajna zlata s fluo roza barvo. Majica predogled nina in nande Nande na dunaju

Tisk Nina in Nande

Izdelke tiskamo digitalno, saj gre za izdelke, potiskane po naročilu. Po navodilih oblikovalca je zlata potiskana sijajno, kar daje izdelkom poseben čas. Brez skrbi, potisk je obstojen. Navodila za vzdrževanje:
 • pranje do 40 stopinj, obrnjeno
 • svetujemo sušenje na zraku
 • ne likajte čez tisk.
Zlat tisk nina in nande
Puloverji nina in nande
Skodelice nina in nande
Zlat tisk nina in nande
Previous Next

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Garderoba
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.