Valentinove skodelice

Darila za Valentinovo

so drobne pozornosti, ki jih podarimo vsem, ki jih imamo radi. V Garderobi vsako leto pripravimo nekaj svežih idej, ki jih lahko podarite svojim najdražjim. 

Skodelice za Valentinovo

so še vedno najbolj priljubljen izdelek. Verjetno zato, ker ponujajo ogromno možnosti in z njimi praktično ne moreš zgrešiti. Skodelice za kavo, čaj, kakao, vročo čokolado in še kaj – na njih pa zabaven ali zanimiv potisk – potiskano je lahko karkoli, celo fotografija ali kaka druga zapletena barvna grafika.

Unikatno potiskane skodelice

Poleg naših idej ne pozabite, da lahko vedno naročite tudi skodelico, potiskano povsem po naročilu.

Darilo za dva

Ko smo enkrat v paru, razmišljamo v dvojini. Zato smo pripravili tudi nekaj idej za skodelice, steklenice in majice, ki jih lahko naročite v paru – torej svojo skodelico za vsakega od vaju. Na voljo so tudi majice za pare in drugi izdelki, ki jih lahko podarite v znamenje občudovanja ali ljubezni.

Kakovostne potiskane skodelice za zaljubljeno darilo.

Vse skodelice iz naše ponudbe so kakovostne, prevlečene so s posebnim slojem, ki nam omogoča, da jih potiskamo v barvah. Potisk je obstojen, vseeno pa skodelic ne pomivajte v pomivalnem stroju. Vsaka skodelica je pakirana v lično kartonsko škatlico oz. jo lahko prevzamete v vrečki, če vam je tako ljubše. Če boste naročili več skodelic, ki so unikatno potiskane in je vsaka namenjena drugi osebi, lahko na škatlice nalepimo nalepke z imeni. Tako vam jih ne bo treba odpirati, da bi se prepričali, ali podarjate pravo skodelico pravi osebi. Skodelice lahko naročite v različnih barvah. 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Garderoba
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.