Shopping Cart

IŠČI

Potrebujete pomoč?

Tel: 0590 125 58

Družbena omrežja

Darila za valentinovo garderoba

Valentinove skodelice

Darila za Valentinovo so drobne pozornosti, ki jih podarimo vsem, ki jih imamo radi. V Garderobi vsako leto pripravimo nekaj svežih idej, ki jih lahko podarite svojim najdražjim. 

Skodelice za Valentinovo

so še vedno najbolj priljubljen izdelek. Verjetno zato, ker ponujajo ogromno možnosti in z njimi praktično ne moreš zgrešiti. Primerne so za kavo, čaj, kakao, vročo čokolado in še kaj – na njih pa je lahko potiskano karkoli, celo fotografija ali kaka druga zapletena barvna grafika. Poleg naših idej ne pozabite, da lahko vedno naročite tudi skodelico, potiskano povsem po naročilu.

Ko smo enkrat v paru, razmišljamo v dvojini. Zato smo pripravili tudi nekaj idej za skodelice, steklenice in majice, ki jih lahko naročite v paru – torej svojo skodelico za vsakega od vaju.

Kakovostne potiskane skodelice.

Vse skodelice iz naše ponudbe so kakovostne, prevlečene so s posebnim slojem, ki nam omogoča, da jih potiskamo v barvah. Potisk je obstojen, vseeno pa skodelic ne pomivajte v pomivalnem stroju.

Vsaka skodelica je pakirana v lično kartonsko škatlico oz. jo lahko prevzamete v vrečki, če vam je tako ljubše. Če boste naročili več skodelic, ki so unikatno potiskane in je vsaka namenjena drugi osebi, lahko na škatlice nalepimo nalepke z imeni. Tako vam jih ne bo treba odpirati, da bi se prepričali, ali podarjate pravo skodelico pravi osebi.

Skodelice lahko naročite v različnih barvah. 

Brezplačna dostava nad 40 eur.

Dostavljamo s Pošto Slovenije. Običajno odpošljemo naročila naslednji delovni dan.

Varen spletni nakup

PayPal / MasterCard / Visa / Maestro

Kakovosten tisk

Obstojen tisk, mehek na otip in v živahnih barvah. Uporabljamo ekološke barve in tiskamo na kakovostne izdelke.

Veleprodaja

Za večja naročila se sprehodite po naši veleprodajni spletni trgovini www.gajcom.si.

Garderoba