Tiskanje risb in slik na majice

V naši spletni trgovini lahko najdete več grafik, ki so dejansko risbe ali slike naših prijateljev umetnikov.

Prvi primer je risba veverice, ki smo jo vključili v grafiko Jaz sem za glodalizem. Narisala jo je Maja Juhant, nežna umetnica in čudovita, srčna oseba. Vsi ljudje se v svojih življenjih srečujemo s tegobami in ljubeznimi. Maja kljub svojim fizičnim težavam z zdravjem neskončno ljubi živali. Tako zelo, da skrbi zanje tudi takrat, ko bi nad njimi drugi ljudje zagotovo obupali. Za svojega ostarelega mačkona zbira denar za operacijo zob. In hkrati ljubi živali tako zelo, da so osnovni lik praktično vseh njenih risb. Risbe riše po naročilu, predvsem svojim prijateljem, je pa z njimi opremila že tudi kar nekaj reklamnih panojev in marketinških akcij.

Takole je videti veverička na papirju. V Garderobi risbe obdelamo, da so primerne za tisk na majice in druge izdelke. In v tem primeru smo jo opremili z napisom – ideja je namreč tokrat izhajala iz ideje, ki ji je Maja dala grafično podobo. Pogoso pa risbe ne potrebujejo napisov in so vrhunski dizajn same po sebi. No, roko na srce tudi ta veverička lahko povsem samostojna risbica – res ogromno pove.

Več Majinih živalic boste našli še v Teesky.

Majo pa poiščite na FB.

Veverica z lešnikom je nastala na našo pobudo. Je pa vsekakor presegla naša pričakovanja. Njene oči povedo več, kot bi se dalo opisati z besedami.
Veverica, risba maje juhant

Še en lep primer so slike Mitje Bokuna. Slika Fride Kahlo je skupaj z različnimi njenimi navedki idealno darilo za feministke in ženske, ki se zavedajo svoje čarobnosti.

Mitja je slikar, s katerim lahko občasno v živo slikate v Ljubljani. Tudi on pogosto slika in riše za različne marketinške projekte. Njegova umetnost je izjemna, natančna in življenjska.

Tudi Mitjo lahko najdete na FB.

Frida kahlo, kot jo je opazil mitja bokun.
Frida kahlo, mitja bokun

Za Garderobo riše tudi Rožle. Rožle je še šolar, njegova umetnost pa je igriva in hkrati dodelana in izjemna. Z veseljem smo njegovim risbam dali prostor v naši spletni trgovini.

Rožletova najbolj priljubljena risba na majicah je Metulj, ki prinaša srečo.

Metulj ki prinasa sreco moski svetlo rumena tiskanje risb in slik na majice moja blagovna znamka na majicah 1
Metulj, ki prinaša srečo – rožle

Tole so pa čipke, čisto prave, klekljane čipke, ki jih je naredila Rožletova mamica Renata. Skenirali smo jih in potiskali na skodelice. Lepo slovensko darilo, kajne?

Renato tudi lahko najdete na FB.

Renata cipka slovenija na skodelich tiskanje risb in slik na majice moja blagovna znamka na majicah 2
Čipka slovenija – renata

UNIKATNI IZDELKI Z VAŠIMI RISBAMI IN SLIKAMI

Imate tudi vi risbe ali slike, ki bi jih želeli potiskati na majice? Pišite nam po e-pošti ali pa jih naročite preko spleta tukaj. Z veseljem se bomo potrudili, da boste s svojimi majicami zadovoljni – in jih boste s ponosom podarili ali nosili sami.

Seveda lahko potiskamo tudi vaše risbe in slike – naročite jih lahko preko spletne trgovine ali pa nam pišite na [email protected]. Potrudili se bomo, da boste dobili majice, ki jih boste res z veseljem podarili ali nosili sami.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Garderoba
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.