Vaša košarica

POGLEJ

Potrebujete pomoč?

Tel: 0590 125 58

Družbena omrežja

Home

Kakovostne majice in obstojen tisk
Oblikuj po svoje

Oblikuj tisk po svoje

Oblikuj majico
Oblikuj majico
Oblikuj blazine
Oblikuj blazine
Garderoba tiskarna majic unikatna otroska oblacila banner 1024x563 1 garderoba,tisk na majice,garderoba tiskarna majic,garderoba tisk majic,tiskanje majic 1
Oblikuj za otroke
Oblikuj vrečko
Oblikuj vrečko
Oblikuj skodelico
Oblikuj skodelico
Oblikuj obeske
Oblikuj obeske
Oblikuj kapo
Oblikuj kapo
Unikatni predpasnik
Unikatni predpasnik

Izbiraj med pripravljenimi motivi

Banner-rojstni-dan-naslovna
Rojstni dan
Banner-nosecniski-motivi-naslovna
Za nosečnice
Banner-druzinski-motivi-naslovna
Družinski motivi
Garderoba-izberi-motiv-banner-otroske
Za najmljaše
Banner-dekliscina-naslovna
Dekliščina
Garderoba-tiskarna-majic-vse-kategorije-banner
Smešne majice
Banner-fantovscina-naslovna
Fantovščina
Mami
Mami

Kategorije

Prikazovanje 1061–1062 od 1062 rezultatov

Prikazovanje 1061–1062 od 1062 rezultatov

Odzivi naših strank:

Robert
Robert
Preverjen lastnikPreverjen lastnik
5/5

Sicer v tem primeru je bilo to darilo nekomu drugemu a menim, da je tudi njemu zelo všeč. Sicer pa hitro, uslužno, kvalitetno! Kot naročnik sem ZELO ZADOVOLJEN! HVALA!

pred 1 mesec
Jan tement
Jan Tement
Preverjen lastnikPreverjen lastnik
5/5
pred 2 meseca
Jan tement
Jan Tement
Preverjen lastnikPreverjen lastnik
5/5
pred 2 meseca
Robert
Robert
Preverjen lastnikPreverjen lastnik
5/5

Sicer v tem primeru je bilo to darilo nekomu drugemu a menim, da je tudi njemu zelo všeč. Sicer pa hitro, uslužno, kvalitetno! Kot naročnik sem ZELO ZADOVOLJEN! HVALA!

pred 1 mesec
Jan tement
Jan Tement
Preverjen lastnikPreverjen lastnik
5/5
pred 2 meseca

Gajcom - veleprodaja majic in tiskarna

Zakaj Garderoba?

Izbiramo kakovostne majice in druge izdelke, ki jih boste dolgo z veseljem uporabljali.

Tisk na majice je mehek na otip, elastičen, pralno obstojen in živahnih barv.

Izbirate lahko med našimi motivi ali pa naročite unikatno potiskane majice s svojimi motivi. Pomagamo tudi pri pripravi grafik za tisk.

Tisk na majice po naročilu lahko naročite kar preko spleta. Lahko pa se oglasite osebno pri nas in vam pomagamo pripraviti motive z napisi za 50 let in potisk majic za druge obletnice.

Z veseljem pripravimo ponudbo tudi za večje količine majic in drugih izdelkov za promocijo in različne priložnosti.

Ko želite kvaliteten tisk na majice, je prava odločitev, da nas kontaktirate.

5/5

“Ker si ljudje sami hitro kupimo tisto, kar si želimo, je izbira daril vedno težja. Ker pa sem v posebni situaciji in pričakujem otroka, sem se odločila za posebno potezo.

Celi družini sem za praznike podarila majice s potiskom. Tako jim novice nisem sporočila na običajen način, pač pa sem jim podarila majico: No, zdej bom pa dedi, babi, najboljša teta in stric.”

Zavita črta
Tina
No-zdej-sem-pa-dedi-babi
Banner-odziv-stranke-urh
5/5

“Pozdravljeni, v priponki vam pošiljam napis, ki naj bi prišel na majico. Rad bi se vam tudi zahvalil, saj se res potrudite, da majice čim bolje izgledajo. Poleg tega tudi na e-maile redno odgovarjate, kar je za podjetja redkost. Če bo kdo potreboval majico vas bom definitivno priporočal.”

Zavita črta
Nik

Tisk na majice obsega več različnih vrst tiska z enakim namenom – da dobite unikatno potiskane majice. Običajno se tisk na majice naroča skupaj s promocijskimi majicami. Ta kombinacija je najbolj priljubljeno darilo za različne priložnosti, pa tudi za prezentacijo vašega podjetja ali blagovne znamke, torej za poslovna darila. Tisk na majice nekateri izvajajo kar doma, drugih tiskanje naročajo v fotokopirnicah ali pri lokalnih tiskarjih.

Seveda ni vsak tisk na majice enak, med različnimi tehnikami so velike razlike. V Garderobi uporarabljamo tri tiskalnike, ki omogočajo direktni tisk na majice. Tisk je mehek na otip, živahnih barv, elastičen in seveda pralno obstojen. Ker potiskamo samo to, kar je treba (brez dodatnih podlag ali obrob), je ta tisk primeren tudi za najbolj zahtevne grafike na majicah.

Cena tiska na majice je odvisna od količine hkrati naročenih majic. Pri vsakem od ponujenih izdelkov je označena cena za en kos, pa tudi cene s količinskimi popusti. Prav tako so cene potiskanih izdelkov označene v razdelku za naročanje unikatnih potiskov.

Vse tehnike tiska, ki jih uporabljamo v Gajcomu, so pralno obstojne. Unikatne majice običajno potiskamo na DTG tiskalniku, ki omogoča tisk v živahnih barvah. Potisk je vedno elastičen, mehek na otip in pralno obstojen. Barve, ki jih tiskalnik uporablja, so ekološke, primerne tudi za oblačila za dojenčke.

Zakaj je naš tisk mehek na otip, si lahko več preberete v blogu.

Res smo bili 10 let prisotni v BTC, naša tiskarna Garderoba je bila v pritličju Koloseja. Smo pa že nekaj časa na drugi lokaciji, najdete nas cca. 5 km iz BTC-ja, in sicer v Vevčah na naslovu Pot heroja Trtnika 45, Ljubljana – Dobrunje.

Ne. “Nalepke” na majicah so dejansko preslikači, ki jih v Garderobi uporabljamo bolj redko – na majicah pa praktično nikoli. Preslikači (nalepke) se uporabljajo bolj za različne torbe, kape in druge izdelke, ki ne omogočajo direktnega potiska. Majice in puloverje največkrat potiskamo direktno – to pomeni, da je barva potiskana neposredno na majico ali pulover, in potem posušena v sušilnem kanalu. Tako dosežemo bolj mehek otip in večjo pralno obstojnost. Več o našem tisku si preberite v blogu.

Digitalni tisk na majice se uporablja za manjše količine (seveda tudi za potisk vzorcev, unikatov, personaliziranih potiskov na majicah).

Svoj motiv na majici ali puloverju ali kakšnem drugem izdelku naročite v razdelku Oblikuj po svoje. Nekaj navodil, kako naročiti tisk na majice, pa smo zapisali tudi v blogu.

Seveda, tiskamo tudi skodelice. Nekateri motivi so že na voljo v spletni trgovini tudi na skodelicah. Če bi želeli na skodelico potiskati motiv, ki ne omogoča naročila na skodelici, nam pišite in vam bomo ustregli. Lahko pa seveda naročite unikatno potiskano skodelico.

Brezplačna dostava nad 40 eur.

Varen spletni nakup

Kakovosten tisk

VELEPRODAJA

SLEDITE NAM

KONTAKT

Logo mežik

©  Vse pravice pridržane. 1993- 2023 Gajcom d.o.o.

Načini plačila
nacini placila

Garderoba
ocena trgovine4.90 / 5
ocena izdelka4.84 / 5