Fotografija na plošči Kjer so čebele sem tudi jaz

29,90

Za naročila nad 40EUR je brezplačna dostava v Sloveniji

Kartični načini plačila

nacini-placila

Foto panel s fotografijo Martina Jelovška: Kjer so čebele, sem tudi jaz.

O fotografu:

Martin Jelovšek v prostem času skuša trenutke ujeti v večnost. Včasih spotoma, včasih namerno. Tako nastajajo predvsem fotografije narave oziroma našega okolja, ki pa dajejo utrinkom iz vsakdana poseben umetniški značaj.

O izdelkih:

Foto paneli so plošče iz kakovostnega aluminija, premazane s posebnim slojem iz poliestra, ki ga je mogoče potiskati v visoki kakovosti, ki se zelo približa tisku na foto papir. Uporabljamo izključno panele Chromaluxe priznanega proizvajalca, ki so zelo kakovostni, površina, ki je potiskana, je odporna na praske in jo lahko čistite z večino čistil, tako da je primerna tudi za kuhinje in prostore, kjer se zadružujejo manjši otroci.

Foto paneli so bolj obstojni od klasičnih papirnatih fotografij.

Grafika je voljo tudi na majicah in puloverjih. Na teh izdelkih jim je Metaverz dodal še verze, navdahnjene ob prvem pogledu na fotografijo.

 

Martin Jelovšek

Fotografija brez olepšav ali olepšan trenutek?

Umetnine Martina Jelovška v trenutek ujamejo vsebine, ki se, ko gledamo njegove raw fotografije, zdijo, da se ponujajo kar same. Ampak v resnici takšne fotografije nastanejo, če jih znamo opaziti, se jim prilagoditi in jih ujeti na tehnično dovršen način, ki premore še veliko umetniške svobode. Vse, kar deluje izjemno preprosto, logično in kot na dlani, običajno v sebi nosi ogromno znanja, potrpežljivosti in ljubezni.

Spletna stran: https://tone.photo