Šolske majice – unikat

13,90

Na voljo po naročilu

Količina Cena na kos
1 13,90
2 - 3 12,90
4 - 6 11,90
7 - 9 11,40
10 - 14 10,90
15 - 19 10,40
20 + 9,90
Izbirate lahko različne barve in velikosti tega izdelka.
Oblikuj

Za naročila nad 40EUR je brezplačna dostava v Sloveniji

Kartični načini plačila

nacini placila
Nacini placila

Oblikujte po svoje v spletnem oblikovalcu. Potiskajte fotografijo, napis, grafiko ali karkoli drugega. Če potrebujete pomoč, nam napišite vaše želje in pomagali vam bomo pri izdelavi.

Šolske majice – unikat

Skupinske majice za razred si naročite čim prej – majice iz Garderobe so kakovostne in jih boste lahko dolgo nosili, tako da vam bodo prav prišle tudi na druženjih in dogodkih pred koncem šole.

Tisk je lahko v barvah ali v eni barvi.

Na voljo je veliko barv in velikosti majic. Cena velja za naročilo najmanj 10 majic, za večje količine pa je količinski popust še večji.

Enostavno naročite preko spleta.

Unikatna unisex majica:

  • 190 g/m²
  • 100% delno-česani bombaž
  • trak v ovratniku
  • narebran ovratnik
  • kratki rokavi
  • brez šivov ob straneh majice (tubular)

Kakovostne majice za tisk

Majice za tisk so najpogosteje tako imenovane promocijske majice. Za promocijske majice velja, da so praviloma vedno na voljo v veliko barvah in velikostih, da so kroji primerni za večino postav, izdelava pa kakovostna in namenjena večkratni uporabi. Za razliko od konfekcije oziroma modnih majic so promocijske majice na voljo v enaki obliki (barva, velikosti, kroj, material) dlje časa. In praviloma so bolj kakovostne, saj so namenjene predvsem za uporabo kot delovna oblačila – morajo se lepo vzdrževati in biti prijetne za nošenje. Nam najljubša promocijska majica je Sols Imperial, ki jo zato že več let uporabljamo kot našo Unisex majico za unikatne potiske.

Tisk na majice

Tiskanje majic je v Gajcomu in Garderobi vedno kakovostno, pri izbiri majic pa je seveda pomembno tudi to, da jih je mogoče lepo potiskati. Majica Imperial je na voljo tudi v ženskem kroju. Direkten link za unikaten potisk ženske majice najdete tukaj. Za otroški kroj pa uporabljamo sorodno majico istega proizvajalca. Otroški kroj je primeren tako za deklice kot za dečke. Unikaten potisk na otroških majicah pa lahko naročite tukaj.

Tabela velikosti

Več unikatnih izdelkov boste našli s klikom tukaj!

Facebook-ikona-garderoba. SiYoutube-garderoba. Si